Gázzsámoly - Gázégő

A gázzsámoly és a gázégő rövid ismertetője

Gázzsámoly - Gázégő

Vásároljon a gázzsámoly vagy gázégő választékunkból! Feladatuk, hogy a tüzelőanyag (bután-gáz, propán-gáz) és a levegő keveredéséről, majd elégetéséről gondoskodjon a lehető legnagyobb hőhatásfokkal, biztonsággal, környezetkímélő és energiatakarékos üzemmódot biztosítva. PB gázzal és földgázzal üzemelő hőforrás. A magas teljesítménye alkalmassá teszi a nagy mennyiségű folyadékféleségek melegítését, forralását, ételek készítését. Különösen jól használható bográcsozáskor, disznótorokon, nagy mennyiségű lekvár főzéshez, háztáji gazdaságokban állateledel elkészítésére.

Gázzsámolyok és gázégők ABC sorrendben

Gázégő - Bográcsmelegítő N
Cikkszám:HU110498

A gázégő, bográcsmelegítő kiváló tartozéka a bográcsozásnak. A szabadtéri sütés, főzés, disznóvágáskor az üst, zsírolvasztó edény hevítésére kiváló eszköz.

7.850 Ft
(0 értékelés)
Gázégő-bográcsmelegítő K
Cikkszám:HU110481

Vásároljon a gázégő, bográcsmelegítő kínálatunkból. A szabadtéri sütés, főzés, disznóvágáskor az üst, zsírolvasztó edény és bográcsok hevítésére való eszköz.

7.250 Ft
(0 értékelés)
Öntöttvas gázzsámoly 40×40 cm 8,50 kw
Cikkszám:KP-002/305-OMC

Az öntöttvas gázzsámoly 40×40 cm feladata, hogy a levegő és a gáz keveredéséről, elégetéséről gondoskodjon. Biztonságos, környezetkímélő és energiatakarékos.

18.650 Ft
(0 értékelés)
Öntöttvas gázzsámoly állvánnyal 26×26 cm
Cikkszám:HU643913

Egy öntöttvas gázzsámoly állvánnyal 26×26 cm kincset ér a bográcsozásnál, a disznóvágásnál, a kempingezésnél. Tömör kivitelű, PB gázzal és földgázzal üzemel.

11.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós