Zománcozott zsírosbödön, vindő

A zománcozott zsírosbödön, vindő ismertetője

Zománcozott zsírosbödön, vindő

A zománcozott zsírosbödön, vindő a sertészsír vagy kacsazsír tárolására használható fülekkel és fedővel ellátott alul széles, felfelé szűkülő kúpos, kék vagy piros, néha fehér színű edény, melynek szája felfelé szűkül. A zsírosbödön alakja azért felfelé szűkülő, hogy a tárolás során minél kisebb felületen érintkezzen a zsír a levegővel. Ennek köszönhetően csökken az esély arra, hogy megromoljon. A bödön két oldalán két nagyobb fül van, hogy mikor tele van, könnyen meg lehessen fogni és emelni. A nagyobb űrtartalmú zsírosbödönök tetején a fedő apró lyukakkal van ellátva, melyek utat engednek a levegőnek. Így a zsír sem megavasodik meg benne.

A zománcozott zsírosbödön, vindő ABC sorrendben

Zománcozott zsírosbödön, vindő 2 literes
Cikkszám:HU715022-BB

A zománcozott zsírosbödön, vindő 2 literes anyaga 1 mm -es zománcozott acéllemez. A zsír tárolására használható fülekkel és fedővel ellátott kúp alakú edény.

6.650 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott zsírosbödön, vindő 3 literes
Cikkszám:HU715039-BB

A zománcozott zsírosbödön, vindő 3 literes a zsír tárolására használható fülekkel és fedővel ellátott kúp alakú edény. Anyaga 1 mm -es zománcozott acéllemez.

7.650 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott zsírosbödön, vindő 5 literes
Cikkszám:HU202418-Bonyhád

A zománcozott zsírosbödön, vindő 5 literes fülekkel és fedővel ellátott kúp alakú edény a zsír tárolására. A zsírosbödön anyaga 1 mm -es zománcozott acéllemez.

9.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok