Sajtszeletelő kés

Termékcsoport leírás

Sajtszeletelő kés
A sajtszeletelő kés a sajt egyenletes felszeletelésére hívatott. Az ideális vágó-nyílásszöge, vagy a sajtvágó húr állíthatósága biztosítja, hogy vágás közben a sajtszelet egyenletes legyen, és ne törjön el. Fából, fémből, műanyagból, fém görgőből és acélhúrból készült vágóeszköz, amivel sajtókat, gyümölcsöket, és zöldségeket is lehetett szeletelni. Alkalmazása szerint még lehet zöldségszeletelő vagy gyümölcsszeletelő is.

Termék lista

Acélhúros sajtszeletelő
Cikkszám:CN030014

Egy jó minőségű acélhúros sajtszeletelő kincs a konyhában. A sajtszeletelő állítható vágótávolsága biztosítja, hogy vágás közben a sajtszelet ne törjön el.

2.950 Ft
(0 értékelés)
Hullámos szeletelő F
Cikkszám:HU111754-F

A hullámos szeletelő kiváló minőségű vágóeszköz. Többféle megnevezése ismert úgy, mint a bordázott krumpliszeletelő, sajtszeletelő vagy zöldségszeletelő.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Hullámos szeletelő kés
Cikkszám:CZ953245

A hullámos szeletelőkés a konyha nélkülözhetetlen mindennapi vágóeszköze. A hullámvágó anyaga hajlított éles acéllemez műanyaghatású bakelit foglalatba.

1.650 Ft
(0 értékelés)
Hullámos szeletelő P
Cikkszám:HU111754-P

A hullámos szeletelő a krumpli, sajt és zöldségek bordázott felszeletelésére való. Anyaga hajlított éles acéllemez műanyaghatású bakelit keretbe foglalva.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes sajtszeletelő lapát
Cikkszám:CZ101817

Egy rozsdamentes sajtszeletelő lapát kincs a konyhában. Az tökéletes vágó-nyílásszöge a terméknek biztosítja, hogy vágás közben a sajtszelet ne törjön el.

1.990 Ft
(0 értékelés)
Sajtszeletelő acélhúrral MTX
Cikkszám:MX255507

A sajtszeletelő műanyagból, fém görgőből, acélhúrból álló vágóeszköz. Sajtók, gyümölcsök, zöldségek szeletelésére hivatott. Vágó egysége cserélhető fémhúr.

2.250 Ft
(0 értékelés)
Sajtszeletelő és tálaló lapát
Cikkszám:HU457507

Válasszon sajtszeletelő és tálaló lapát termékünkből! A sajt felszeletelésére, tálalására hívatott. Ideális vágó-nyílásszöge biztosítja, hogy vágás közben a sajtszelet ne törjön el.

850 Ft
(0 értékelés)
Sajtszeletelő lapát
Cikkszám:SI834483-GEOR

A sajtszeletelő lapát a sajt felszeletelésére, tálalására hívatott eszköz. Ideális vágó-nyílásszöge biztosítja, hogy vágás közben a sajtszelet ne törjön el.

2.650 Ft
(0 értékelés)
1 - 8 / 8 termék

Termékcsoportok

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós