- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Hullámos szeletelő F
Hullámos szeletelő F
Hullámos szeletelő F
hullámos sajtvágó, hullámos krumplivágó, hullámos zöldségvágó, hullámvágó kés, hullámos céklavágó
Ár:
1.150 Ft
Cikkszám:
HU111754-F
Vonalkód:
5999559111754
Gyártó:
Súly:
80 g
Szélesség:
10.50 cm
Hosszúság:
15.50 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Hullámos szeletelő F kínálatunkból! Kiváló minőségű és megbízható. A bordázott krumpliszeletelő, sajtszeletelő, vagy zöldségszeletelő anyaga hajlított éles acél lemez, műanyaghatású bakelit keretbe.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - vágó felület: 5,5 cm; - teljes hossz: 15,5 cm
- szélesség: - vágó felület: 9 cm; - egybe: 10,5 cm
- tömeg: 0,080 kg
Majonézes krumplisaláta
Hozzávalók:
1 kg piros krumpli
2 keményre főzött tojás
1 nagy fej lila-hagyma
1 nagyobb savanykás alma
4-5 db savanyú uborka
20 dkg jó minőségű préselt-sonka
2 dl tejföl
2 dl majonéz
ízlés szerint só
bors
salátalevelek
Elkészítése:
A krumplit alapos mosás után sós vízben, héjában megfőzzük. Majd megpucoljuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. Miután kihűlt, darabolyuk. (kockázzuk, vagy hullámvágóval szeleteljük)
Az alma magházát eltávolítjuk, és az összes hozzávalóval együtt apró kockára vágjuk.
Egy tálban a tejföllel és a majonézzel, sóval, borssal összekeverjük.
Ahhoz, hogy az ízek igazán összeérjenek, célszerű előző nap elkészíteni, hűtőben tárolni.
Ahány adagot szeretnénk kiosztani, annyi egészséges salátalevelet megmosunk, majd azokra halmozzuk a krumplisalátát. Hagymakarikákkal díszítjük, és így tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - vágó felület: 5,5 cm; - teljes hossz: 15,5 cm
- szélesség: - vágó felület: 9 cm; - egybe: 10,5 cm
- tömeg: 0,080 kg
Majonézes krumplisaláta
Hozzávalók:
1 kg piros krumpli
2 keményre főzött tojás
1 nagy fej lila-hagyma
1 nagyobb savanykás alma
4-5 db savanyú uborka
20 dkg jó minőségű préselt-sonka
2 dl tejföl
2 dl majonéz
ízlés szerint só
bors
salátalevelek
Elkészítése:
A krumplit alapos mosás után sós vízben, héjában megfőzzük. Majd megpucoljuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. Miután kihűlt, darabolyuk. (kockázzuk, vagy hullámvágóval szeleteljük)
Az alma magházát eltávolítjuk, és az összes hozzávalóval együtt apró kockára vágjuk.
Egy tálban a tejföllel és a majonézzel, sóval, borssal összekeverjük.
Ahhoz, hogy az ízek igazán összeérjenek, célszerű előző nap elkészíteni, hűtőben tárolni.
Ahány adagot szeretnénk kiosztani, annyi egészséges salátalevelet megmosunk, majd azokra halmozzuk a krumplisalátát. Hagymakarikákkal díszítjük, és így tálaljuk.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Acélpenge és bakelit |
Rozsdamentes: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*