- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Négyoldalú konyhai reszelő gyűjtődobozzal nagy
Négyoldalú konyhai reszelő gyűjtődobozzal nagy
Négyoldalú konyhai reszelő gyűjtődobozzal nagy
sajtreszelő, zöldségreszelő, zöldségszeletelő, rozsdamentes reszelő
Ár:
5.950 Ft
Cikkszám:
PL677600-AMB
Gyártói cikkszám:
67760
Vonalkód:
5904134677600
Gyártó:
Súly:
0.40 kg
Szélesség:
12 cm
Magasság:
24 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon Négyoldalú konyhai reszelő gyűjtődobozzal nagy termékünkből! Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, préseléssel lukasztott, érdesített és élesített tartós vágó-reszelő felület. Fogantyúja szilikon, az alján meg csúszásgátló szilikon tartalmú gumi. Célszerű, időálló, könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.
Részletes méretleírás:
- szélesség alsó: 12×12 cm; - felső: 10×10 cm
- magasság fogóval: 24 cm; - fogó nélkül: 18,5 cm
- tömeg gyűjtő dobozzal: 0,40 kg; - doboz nélkül: 0,320 kg
- tároló doboz: 11×11 cm; - tömeg: 0,080 kg; - űrtartalom: 0,60 liter
Párolt káposzta
Hozzávalók:
1 fej (kb. 1,5 kg) vörös vagy fehér káposzta
5 dkg hagyma
5 dkg cukor,
2 g köménymag
4 cl ecet
1 dl vörös vagy fehérbor
- só, ízlés szerint
- egy-két evőkanál zsír vagy olaj, ízlés szerint
Párolt káposzta elkészítése:
A káposztát vékonyra szeleteljük, megsózzuk és kb. fél órát állni hagyjuk.
A hagymát zsírban vagy olajban meg dinszteljük (pirítjuk) majd feleresztjük ecettel és kevés vízzel és hozzáadjuk a káposztát. fűszerezzük köménymaggal, sóval, cukorral és fedő alatt puhára pároljuk a káposztát. végül ráöntjük a bort (elhagyható).
Jó tanács: - Csak frissen az igazi!
Részletes méretleírás:
- szélesség alsó: 12×12 cm; - felső: 10×10 cm
- magasság fogóval: 24 cm; - fogó nélkül: 18,5 cm
- tömeg gyűjtő dobozzal: 0,40 kg; - doboz nélkül: 0,320 kg
- tároló doboz: 11×11 cm; - tömeg: 0,080 kg; - űrtartalom: 0,60 liter
Párolt káposzta
Hozzávalók:
1 fej (kb. 1,5 kg) vörös vagy fehér káposzta
5 dkg hagyma
5 dkg cukor,
2 g köménymag
4 cl ecet
1 dl vörös vagy fehérbor
- só, ízlés szerint
- egy-két evőkanál zsír vagy olaj, ízlés szerint
Párolt káposzta elkészítése:
A káposztát vékonyra szeleteljük, megsózzuk és kb. fél órát állni hagyjuk.
A hagymát zsírban vagy olajban meg dinszteljük (pirítjuk) majd feleresztjük ecettel és kevés vízzel és hozzáadjuk a káposztát. fűszerezzük köménymaggal, sóval, cukorral és fedő alatt puhára pároljuk a káposztát. végül ráöntjük a bort (elhagyható).
Jó tanács: - Csak frissen az igazi!
Paraméterek
Reszelő - Daraboló | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél és műanyag |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*