- Főoldal
- Termékcsoportok
- Gránitbevonatos edények
- Kapcsos tortaforma gránit bevonattal 26 cm
Kapcsos tortaforma gránit bevonattal 26 cm
Kapcsos tortaforma gránit bevonattal 26 cm
tapadásmentes tortaforma, bevonatos tortaforma, tortasütő forma
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
PL829863-AMB
Gyártói cikkszám:
82986
Vonalkód:
5904134829863
Gyártó:
Súly:
49 dkg
Magasság:
7 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Kapcsos tortaforma gránit bevonattal 26 cm kínálatunkból! Anyaga gránit bevonatos fém lemez, króm-acél kapcsos zárszerkezet, és gránit bevonatos fém aljzat.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 25,5 cm; - külső: 26,5 cm
- átmérő: - a tortaforma alja: 30 cm
- magasság belső: 6 cm; - külső: 7 cm
- tömeg: 0,485 kg
- űrtartalom: 3 liter
Valentin-napi torta recept
Hozzávalók:
5 db tojás
16 dkg liszt
25 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
5 evőkanál víz
3 evőkanál étolaj (olívaolaj)
Előmelegített sütőben 150 C°-ón körülbelül egy óráig sütjük.
(Tulajdonképpen ez egy a szokásos piskótatészta.)
Töltelékhez:
vaníliás pudingpor
tej
cukor
marcipán a bevonáshoz.
Elkészítése:
A hozzávalókból piskótát sütünk, 150°C -on 1 (egy) órán át sütjük. Ha kihűlt vágjuk ketté és töltsük meg ízlés szerint, ízesíttet krémmel.
A pudingot készítsük el a szokásos módon, majd ha kihűlt töltsük meg vele a tortát. Tetszés szerint lazíthatjuk kihabosított vajjal vagy tejszínnel is. Ezzel megtöltjük a tortát. Tegyük a tortát hűvös helyre, hogy megdermedjen, majd kívülről is kenjük be krémmel.
A marcipánunkat nyújtsuk ki kb. 2-3 mm vastagra és ezzel vonjuk be a tortát. A maradék marcipánt színezzük be és szaggassunk belőle szívformákat és vízzel ragasszuk a tortára.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 25,5 cm; - külső: 26,5 cm
- átmérő: - a tortaforma alja: 30 cm
- magasság belső: 6 cm; - külső: 7 cm
- tömeg: 0,485 kg
- űrtartalom: 3 liter
Valentin-napi torta recept
Hozzávalók:
5 db tojás
16 dkg liszt
25 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
5 evőkanál víz
3 evőkanál étolaj (olívaolaj)
Előmelegített sütőben 150 C°-ón körülbelül egy óráig sütjük.
(Tulajdonképpen ez egy a szokásos piskótatészta.)
Töltelékhez:
vaníliás pudingpor
tej
cukor
marcipán a bevonáshoz.
Elkészítése:
A hozzávalókból piskótát sütünk, 150°C -on 1 (egy) órán át sütjük. Ha kihűlt vágjuk ketté és töltsük meg ízlés szerint, ízesíttet krémmel.
A pudingot készítsük el a szokásos módon, majd ha kihűlt töltsük meg vele a tortát. Tetszés szerint lazíthatjuk kihabosított vajjal vagy tejszínnel is. Ezzel megtöltjük a tortát. Tegyük a tortát hűvös helyre, hogy megdermedjen, majd kívülről is kenjük be krémmel.
A marcipánunkat nyújtsuk ki kb. 2-3 mm vastagra és ezzel vonjuk be a tortát. A maradék marcipánt színezzük be és szaggassunk belőle szívformákat és vízzel ragasszuk a tortára.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Bevonatos sütőlemez |
Átmérő belső: | 25.50 cm |
Átmérő külső: | 26.50 cm |
Magasság belső: | 6.00 cm |
Magasság külső: | 7.00 cm |
Tapadásmentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*