- Főoldal
- Termékcsoportok
- Termékeink ÁBC sorrendben
- Digitális konyhai mérleg F 5 kg-ig
Digitális konyhai mérleg F 5 kg-ig
Digitális konyhai mérleg F 5 kg-ig
LCD kijelzős konyhamérleg, elemes mérleg, kijelzős mérleg, konyhamérleg
Ár:
5.450 Ft
Cikkszám:
PL801234-AMB-F
Vonalkód:
5904134801234
Gyártó:
Súly:
41 dkg
Szélesség:
15 cm
Hosszúság:
21.50 cm
Magasság:
1.60 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Digitális konyhai mérleg F 5 kg-ig kínálatunkból saját részére vagy ajándékba barátainak! Elektronikus érzékelőkkel felszerelt mérleg. Anyaga műanyag ház és fém mérlegszerkezet. Energiaellátását 1 db CR2032, 3V-os gombelem biztosítja.
Részletes méretleírás:
Mérleg:
- hosszúság: 21,50 cm
- szélesség: 15 cm
- magasság tányérral: 1,60 cm
- tömeg: 0,410 kg
Paraméterek:
- maximum teherbírás: 5 kg (5000g)
- osztás: 1-5 kg 1 grammos lépték
- pontosság: ± 1 g
- LCD kijelző
- tára funkció
- mértékegység: kg, g, Lb (font), OZ tej (uncia), OZ víz (uncia), ml (víz), ml (tej)
- 2 érintős gomb: ON/OFF - TARE/ZERO és UNIT (mértékegységek)
- üzemeltetése: 3 V amit 1 db CR2032-es gombelem biztosít
Csokoládés - meggyes piskótatekercs
Hozzávalók:
A piskótához:
4 db tojás
12 dkg cukor
2-3 evőkanál kakaópór
12 dkg liszt
csipet só
1 mokkáskanál sütőpor
A töltelékhez:
25 dkg vanília krém
10 dkg fehér csokoládé
1 evőkanál olíva olaj
3 dl tejszín
25 dkg magozott friss meggy, vagy 1/2 üveg magozott meggybefőtt
2 cl minőségi rum (Rum Malecon)
A díszítéshez (elmaradhatnak, porcukorral meghintve is mutatós)
tejszín
meggy
csokoládémáz
3-5 csepp minőségi rum
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét a csipet sóval és cukorral kemény habbá verjük. Majd hozzáadjuk a tojás sárgákat, tovább keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert, átszitált lisztet. Kibélelünk egy tepsit sütőpapírral, majd a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral meghintett konyharuhára borítjuk és melegen feltekerjük. A ruhában feltekerve hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet. Cukor nem kell a krémbe! A tejszínt kemény habbá verjük. A csokoládét az olajjal gőz felett felolvasztjuk és hozzáadjuk a vanília krémet. A tejszínből egy keveset teszünk félre a díszítéshez. A többi tejszínt hozzákeverjük a csokis masszához. A piskótát a konyharuhából kibontjuk, a krémmel megkenjük. A meggyel megszórjuk, és szorosan feltekerjük. A díszítéshez a csokoládémázat az olajjal gőz felett felolvasztjuk, 3-5 csepp minőségi rumot cseppentünk hozzá, és a piskótára egy kiskanállal ide-oda csurgatunk. A keményre vert maradék tejszínhez 1-2 csepp meggypálinkát (Cheri-Brandyt) keverünk, és díszítjük.
Részletes méretleírás:
Mérleg:
- hosszúság: 21,50 cm
- szélesség: 15 cm
- magasság tányérral: 1,60 cm
- tömeg: 0,410 kg
Paraméterek:
- maximum teherbírás: 5 kg (5000g)
- osztás: 1-5 kg 1 grammos lépték
- pontosság: ± 1 g
- LCD kijelző
- tára funkció
- mértékegység: kg, g, Lb (font), OZ tej (uncia), OZ víz (uncia), ml (víz), ml (tej)
- 2 érintős gomb: ON/OFF - TARE/ZERO és UNIT (mértékegységek)
- üzemeltetése: 3 V amit 1 db CR2032-es gombelem biztosít
Csokoládés - meggyes piskótatekercs
Hozzávalók:
A piskótához:
4 db tojás
12 dkg cukor
2-3 evőkanál kakaópór
12 dkg liszt
csipet só
1 mokkáskanál sütőpor
A töltelékhez:
25 dkg vanília krém
10 dkg fehér csokoládé
1 evőkanál olíva olaj
3 dl tejszín
25 dkg magozott friss meggy, vagy 1/2 üveg magozott meggybefőtt
2 cl minőségi rum (Rum Malecon)
A díszítéshez (elmaradhatnak, porcukorral meghintve is mutatós)
tejszín
meggy
csokoládémáz
3-5 csepp minőségi rum
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét a csipet sóval és cukorral kemény habbá verjük. Majd hozzáadjuk a tojás sárgákat, tovább keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert, átszitált lisztet. Kibélelünk egy tepsit sütőpapírral, majd a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral meghintett konyharuhára borítjuk és melegen feltekerjük. A ruhában feltekerve hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet. Cukor nem kell a krémbe! A tejszínt kemény habbá verjük. A csokoládét az olajjal gőz felett felolvasztjuk és hozzáadjuk a vanília krémet. A tejszínből egy keveset teszünk félre a díszítéshez. A többi tejszínt hozzákeverjük a csokis masszához. A piskótát a konyharuhából kibontjuk, a krémmel megkenjük. A meggyel megszórjuk, és szorosan feltekerjük. A díszítéshez a csokoládémázat az olajjal gőz felett felolvasztjuk, 3-5 csepp minőségi rumot cseppentünk hozzá, és a piskótára egy kiskanállal ide-oda csurgatunk. A keményre vert maradék tejszínhez 1-2 csepp meggypálinkát (Cheri-Brandyt) keverünk, és díszítjük.
Paraméterek
Mérőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Bakelit, üveg és fém |
Digitális: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Szín: | Fekete |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*