- Főoldal
- Termékcsoportok
- Termékeink ÁBC sorrendben
- Digitális konyhai mérleg P 5 kg-ig
Digitális konyhai mérleg P 5 kg-ig
Leírás
A Digitális konyhai mérleg P 5 kg-ig elektronikus érzékelőkkel felszerelt mérleg. Anyaga műanyag ház és fém mérlegszerkezet. Energiaellátását 1 db CR2032, 3V-os gombelem biztosítja.
Részletes méretleírás:
Mérleg:
- hosszúság: 21,50 cm
- szélesség: 15 cm
- magasság tányérral: 1,60 cm
- tömeg: 0,410 kg
Paraméterek:
- maximum teherbírás: 5 kg (5000g)
- osztás: 1-5 kg 1 grammos lépték
- pontosság: ± 1 g
- LCD kijelző
- tára funkció
- mértékegység: kg, g, Lb (font), OZ tej (uncia), OZ víz (uncia), ml (víz), ml (tej)
- 2 érintős gomb: ON/OFF - TARE/ZERO és UNIT (mértékegységek)
- üzemeltetése: 3 V amit 1 db CR2032-es gombelem biztosít
Töltött medvetalp
Hozzávalók 10 adaghoz, ami körülbelül 30 darab összesen:
A tésztához:
40 dkg finomliszt
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
25 dkg darált dió (vagy mogyoró, mandula)
A krémhez:
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
3 db tojás
A tetejére:
1 evőkanál porcukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk addig, amíg formázható tésztát kapunk. A tészta formázásához medvetalp alakú sütőformát használunk, ebbe nyomkodjuk bele a tésztát úgy, mint a kosaras tésztánál. A lényeg, hogy kis mélyedés legyen a tésztában. A formákat egy sütőlemezre tesszük, majd sütőben megsütjük. Ha megsült, a formából még melegen kiütjük, hűlni hagyjuk. A krémhez a vajat a porcukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük, a tojások fehérjét kemény habbá verjük, és hozzákeverjük a cukros vajhoz. A krémet ízesíthetjük citromlével, vaníliával, stb. is. A kihűlt tésztába kb. diónyi krémet teszünk, és egy másik tésztával összeragasztjuk. Fontos, hogy a tészták párban legyenek. A tetejét porcukorral meghintjük.
Paraméterek
Mérőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Bakelit, üveg és fém |
Digitális: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Szín: | Piros |