- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 20 cm
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 20 cm
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 20 cm
mély serpenyő, magasfalu serpenyő
Ár:
5.450 Ft
Cikkszám:
PL200211-AMB
Gyártói cikkszám:
20021
Vonalkód:
5904134200211
Gyártó:
Súly:
0.64 kg
Ürtartalom:
0.93 l
Magasság:
5 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
A Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 20 cm anyaga alumíniumötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránitbevonattal kezelt és szilikonhatású, magas hő-ellenállású fogantyúval, nyéllel van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 16 cm; - külső: 16,5 cm
- átmérő felső belső: 20 cm; - külső: 21 cm; - nyéllel: 38 cm
- magasság belső: 4,5 cm; - külső: 5 cm
- tömeg: 0,635 kg
- űrtartalom: 0,933 liter
Gombás sertésszelet
Hozzávalók:
4 szelet sertéshús (tarja, karaj vagy felsál)
2 fej hagyma
20 dkg gomba
petrezselyem
olíva olaj vagy sertés zsír, tetszés szerint
tejföl, ízlés szerint
só ízlés szerint
bors, ízlés szerint
paradicsompüré, ízlés szerint
1 frissen reszelt paradicsom
1-2 dl fehérbor
Elkészítése:
Először a húst sózzuk, borsozzuk. A hagymát olajon vagy zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a szeletelt gombát, paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, és készre pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel, behabarjuk a tejföllel, és ízesítjük. A húst olajon megsütjük, és hozzáadjuk a kész gombás mártáshoz. A köret lehet főtt krumpli, rizs vagy akár vegyesen (vegyes köret).
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 16 cm; - külső: 16,5 cm
- átmérő felső belső: 20 cm; - külső: 21 cm; - nyéllel: 38 cm
- magasság belső: 4,5 cm; - külső: 5 cm
- tömeg: 0,635 kg
- űrtartalom: 0,933 liter
Gombás sertésszelet
Hozzávalók:
4 szelet sertéshús (tarja, karaj vagy felsál)
2 fej hagyma
20 dkg gomba
petrezselyem
olíva olaj vagy sertés zsír, tetszés szerint
tejföl, ízlés szerint
só ízlés szerint
bors, ízlés szerint
paradicsompüré, ízlés szerint
1 frissen reszelt paradicsom
1-2 dl fehérbor
Elkészítése:
Először a húst sózzuk, borsozzuk. A hagymát olajon vagy zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a szeletelt gombát, paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, és készre pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel, behabarjuk a tejföllel, és ízesítjük. A húst olajon megsütjük, és hozzáadjuk a kész gombás mártáshoz. A köret lehet főtt krumpli, rizs vagy akár vegyesen (vegyes köret).
Paraméterek
Edény | |
A termék anyag összetétele: | Aluötvözet gránitbevonat |
Átmérő alsó belső: | 16.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 16.50 cm |
Átmérő felső belső: | 20.00 cm |
Átmérő felső külső: | 21.00 cm |
Magasság belső: | 4.50 cm |
Magasság külső: | 5.00 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Barna |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*