- Főoldal
- Termékcsoportok
- Rózsafánk-sütőforma
- Rozsdamentes rózsafánk sütő
Rozsdamentes rózsafánk sütő
Rozsdamentes rózsafánk sütő
rózsafánksütő, Boldogi nagy-rózsa sütőforma, virágfánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma
Ár:
1.750 Ft
Cikkszám:
CN15357
Gyártói cikkszám:
15357
Vonalkód:
5999541203801
Gyártó:
Súly:
21 dkg
Elérhetőség:
5 db
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes rózsafánk sütő beszerzése a legjobb választás. Ez az-az eszköz amivel finom, látványos alakzatú és ízletes fánk különlegességet süthetünk. Anyaga nemesacél, gömbvas a nyél, fa markolattal.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 15-20 cm
- magasság: 2 cm; - nyéllel és markolattal: 27 cm
- tömeg: 0,210 kg
Rózsafánk
Hozzávalók:
5 db tojás
2 marék kristálycukor (3 dkg)
5 dl tej
45-50 dkg liszt
késhegy szódabikarbóna
A sütéshez:
1 liter étolaj
1 evőkanál sertészsír (púpos evők.)
A tetejére: - porcukor
Elkészítése:
A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a porcukorral. Apránként hozzáadagoljuk a tejet, és annyi lisztet (amibe belekevertük a szódabikarbónát), hogy palacsinta tészta sűrűségű masszát kapjunk. Szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós.
Egy literes lábosba először csak fél liter olajt öntünk, és a zsírral együtt átmelegítjük. A nagy-rózsa sütőformát belehelyezzük, és amikor már minden felforrósodott, akkor a vasat belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény. Hirtelen átsül. Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajt lecsöpögtetjük róla, és tálcára helyezzük. A sütés során elvesztett étolajat folyamatosan pótoljuk. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral gazdagon megszórjuk a tetejét, és úgy kínáljuk.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 15-20 cm
- magasság: 2 cm; - nyéllel és markolattal: 27 cm
- tömeg: 0,210 kg
Rózsafánk
Hozzávalók:
5 db tojás
2 marék kristálycukor (3 dkg)
5 dl tej
45-50 dkg liszt
késhegy szódabikarbóna
A sütéshez:
1 liter étolaj
1 evőkanál sertészsír (púpos evők.)
A tetejére: - porcukor
Elkészítése:
A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a porcukorral. Apránként hozzáadagoljuk a tejet, és annyi lisztet (amibe belekevertük a szódabikarbónát), hogy palacsinta tészta sűrűségű masszát kapjunk. Szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós.
Egy literes lábosba először csak fél liter olajt öntünk, és a zsírral együtt átmelegítjük. A nagy-rózsa sütőformát belehelyezzük, és amikor már minden felforrósodott, akkor a vasat belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény. Hirtelen átsül. Közben kicsit megrázogatjuk, majd az olajt lecsöpögtetjük róla, és tálcára helyezzük. A sütés során elvesztett étolajat folyamatosan pótoljuk. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral gazdagon megszórjuk a tetejét, és úgy kínáljuk.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*