- Főoldal
- Termékcsoportok
- Sütőedények
- Kalácssütő Starflon bevonattal 30×11×7 cm
Kalácssütő Starflon bevonattal 30×11×7 cm
Leírás
Vásároljon a Kalácssütő Starflon bevonattal 30×11×7 cm kínálatunkból! A Starflon T technológia a Tramontina szakmai fejlesztése a tapadásmentes termékek terén. Összetevője növeli a tapadásmentes erőt és a kopásállóságot tökéletes összeállítást alkotva, amely minőséget és tartósságot kölcsönöz azon termékeknek, amelyeket ezzel a bevonattal kezeltek.
A Starflon tapadásmentes T technológia:
- nagyobb tapadásmentes teljesítmény
- nagyobb kopásállóság
- hosszabb élettartam
- könnyebben tisztítható
- PFOA (teflon) mentes
- több mint 5 000 cikluson (használaton) keresztül biztosítja a minőséget. Mosogatógépben mosható.
Figyelem! - A karcosodást okozó szerek, fém vágó vagy evőeszközök használatát kerüljük el, mert megsértjük velük a bevonatott. Garanciát kizáró ok ezen eszközök használata!
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 27 cm; - felső: 30 cm
- hosszúság alsó külső: 28 cm; - felső: 34 cm
- szélesség alsó belső: 8,50 cm; - felső: 11 cm
- szélesség alsó külső: 9 cm; - felső: 13,50 cm
- magasság belső: 7 cm; - külső: 7,10 cm
- tömeg: 0,245 kg
- űrtartalom: 1,95 liter
Kakaós kalács
Hozzávalók:
30 dkg liszt
2 evőkanál cukor
csipet só
2 csomag vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
1 csomag szárított élesztő (32 g)
2 evőkanál cukrozatlan kakaó por
1-1,5 dl langyos tej (gyúrás függvénye)
1 bő evőkanál étolaj
1 tojás
a tetejére 1 tojás (a kenéshez)
Elkészítése:
A lisztet elkeverjük a sóval, cukorral, élesztővel, vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával, majd alaposan összegyúrjuk a tojással és annyi tejjel, hogy egy könnyű, lágy tésztát kapjunk, de a kezünkhöz ne ragadjon. A tésztát kétfelé vesszük és az egyik feléhez adunk egy fél evőkanál étolajat, mellyel alaposan átdagasztjuk. A másik feléhez adjuk a kakaóport, belegyúrjuk, majd a másik fél evőkanál olajjal ezt is átdagasztjuk. A tésztákat letakarva 15 percig pihentetjük. Pihentetés után kb. 35×40 cm téglalappá nyújtjuk. A kakaós lapra ráfektetjük a fehér lapot, és mint a bejglit feltekerjük. A rudat félbe hajtjuk és összefonjuk. Egy keskeny sütőformát kibélelünk sütőpapírral és a fonatot beletesszük, majd 30-40 percig ismét pihentetjük, majd a tetejét megkenjük a felvert tojással. Előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Bevonatos sütőlemez |
Hosszúság belső: | 30.00 cm |
Hosszúság külső: | 34.00 cm |
Magasság belső: | 7.00 cm |
Magasság külső: | 7.10 cm |
Szélesség belső: | 11.00 cm |
Szélesség külső: | 13.50 cm |
Tapadásmentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Igen |