- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hentes bárd - Húsbárd
- Csirkedaraboló bárd 28 cm
Csirkedaraboló bárd 28 cm
Csirkedaraboló bárd 28 cm
konyhai bárd, szárnyas daraboló bárd
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
BR006140-TRA
Vonalkód:
7891112006140
Gyártó:
Súly:
15 dkg
Szélesség:
5.50 cm
Hosszúság:
28 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A csirkedaraboló bárd 28 cm élettartama és tartóssága miatt hosszú távon is megbízható konyhai eszköznek bizonyul. A csirkedaraboló bárd egyik oldalon fejszeszerű, a másikon részben egyenes felületű. A csirke bárd kiváló minőségű króm-acélból készült, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A 0,150 kg-os tömegének köszönhetően kényelmesen használható, és segít a pontos vágások elérésében. A markolata impregnált fa, ami ellenáll az időjárásnak és a konyhai környezetnek. A kézreálló markolat kialakítása biztosítja a biztonságos és biztos fogást, így csökkentve a balesetek kockázatát.
1. Használata: - Használatba vétel előtt távolítsa el a címkét, mosogassa el forró mosogatószeres vízben, öblítse le és szárítsa meg. Ez a bárd sokoldalúan használható a konyhában. A kiváló minőségű pengéje éles és tartós, így könnyedén szeletelhetünk vele húst, zöldséget vagy gyümölcsöt.
2. Tisztítása: - A rozsdamentes hentes bárd könnyen tisztítható és karbantartható. Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Soha ne használjunk súrolószert vagy drótkefét. Ajánlott kézzel mosni, hogy megőrizze a pengéjének élességét. Mosogatógépben nem mosható.
3. Figyelem: - A csirkedaraboló bárd nagyon éles, ezért a gyerekek elől el kell zárni!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - vágófelület: 16 cm; - nyél: 12 cm
- szélesség: - vágó felület első rész: 5,50 cm
- szélesség: - vágó felület markolat felüli rész: 4,50 cm
- vastagság: - vágó acél: 2 mm
- vastagság: - markolat: 1,50 cm
- tömeg: 0,150 kg
Csirkepaprikás
Hozzávalók:
4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
50 dkg csirkemell
2 nagy db vöröshagyma
1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
2 teáskanál fűszerpaprika
bors, só ízlés szerint
2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük) Megjegyzés: - sertészsírral az igazi!
3 dl tejföl
1 popózott evőkanál finomliszt
1 dl víz
Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk.
Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni).
Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni.
Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk.
Nokedlivel tálaljuk.
A nokedli készítése
Hozzávalók:
50 dkg liszt
1 tojás
- só
- olaj vagy zsír
Elkészítése:
A lisztet a tojással, sóval és annyi vízzel kavarjuk össze, hogy könnyen keverhető massza legyen. Lobogó, sós vízbe - amibe tehetünk 1 evőkanál olajt is - szaggatjuk, egyszerre inkább kevesebbet. Kb. 10 percig forraljuk, közben többször megkeverjük, nehogy az alján leragadjon. Ha feljön a tetejére, leszűrjük a nokedlit, leöblítjük. Lecsöpögtetve elkeverjük kevés felmelegített olajjal, zsiradékkal. Pörköltekhez adjuk köretként.
1. Használata: - Használatba vétel előtt távolítsa el a címkét, mosogassa el forró mosogatószeres vízben, öblítse le és szárítsa meg. Ez a bárd sokoldalúan használható a konyhában. A kiváló minőségű pengéje éles és tartós, így könnyedén szeletelhetünk vele húst, zöldséget vagy gyümölcsöt.
2. Tisztítása: - A rozsdamentes hentes bárd könnyen tisztítható és karbantartható. Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Soha ne használjunk súrolószert vagy drótkefét. Ajánlott kézzel mosni, hogy megőrizze a pengéjének élességét. Mosogatógépben nem mosható.
3. Figyelem: - A csirkedaraboló bárd nagyon éles, ezért a gyerekek elől el kell zárni!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - vágófelület: 16 cm; - nyél: 12 cm
- szélesség: - vágó felület első rész: 5,50 cm
- szélesség: - vágó felület markolat felüli rész: 4,50 cm
- vastagság: - vágó acél: 2 mm
- vastagság: - markolat: 1,50 cm
- tömeg: 0,150 kg
Csirkepaprikás
Hozzávalók:
4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
50 dkg csirkemell
2 nagy db vöröshagyma
1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
2 teáskanál fűszerpaprika
bors, só ízlés szerint
2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük) Megjegyzés: - sertészsírral az igazi!
3 dl tejföl
1 popózott evőkanál finomliszt
1 dl víz
Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk.
Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni).
Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni.
Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk.
Nokedlivel tálaljuk.
A nokedli készítése
Hozzávalók:
50 dkg liszt
1 tojás
- só
- olaj vagy zsír
Elkészítése:
A lisztet a tojással, sóval és annyi vízzel kavarjuk össze, hogy könnyen keverhető massza legyen. Lobogó, sós vízbe - amibe tehetünk 1 evőkanál olajt is - szaggatjuk, egyszerre inkább kevesebbet. Kb. 10 percig forraljuk, közben többször megkeverjük, nehogy az alján leragadjon. Ha feljön a tetejére, leszűrjük a nokedlit, leöblítjük. Lecsöpögtetve elkeverjük kevés felmelegített olajjal, zsiradékkal. Pörköltekhez adjuk köretként.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 28.00 cm |
Bal és Jobbkezses: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Mosógépben mosható: | Nem |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Szigorúan TILOS |
Élezhető: | Igen |
Eltörhet, ha helytelenül használom: | Előfordulhat |
Eltörhet, ha leejtem: | Nem |
Eltörheti a lábam, ha ráesik: | Nem |
Elvághatja a kezem: | Helytelen használatkor |
Fémlemezt vagy drótot vághatok vele: | Nem |
Gyerekek elől el kell zárni: | Igen |
Kell élezni: | Igen |
Kell-e ujjvédőt használni: | Ajánlatos |
Levághatja az ujjam, ha helytelenül használom: | Igen |
Megszúrhatom magam, ha nem vigyázok: | Nem |
Nyílt láng érheti: | Nem |
Nyílt lángra tehető: | Nem |
Szabadon tárolható: | Nem |
Újvédő és kézvédő használata kötelező: | A használata védelmet nyújthat |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*