Konyhai hentesbárd Provence 30 cm

Konyhai hentesbárd Provence 30 cm
Konyhai hentesbárd Provence 30 cm
Konyhai hentesbárd Provence 30 cm
Konyhai hentesbárd Provence 30 cm
Konyhai hentesbárd Provence 30 cm
csontvágó bárd, aprító bárd, daraboló bárd
Ár:
3.990 Ft
Cikkszám:
CZ005056
Gyártói cikkszám:
260801
Vonalkód:
8591177005056
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A Konyhai hentesbárd Provence 30 cm a bárdok családjába tartózó hatékony vágó eszköz a hentes és háziasszony kezébe. A bárd az egyik oldalon fejszeszerű, a másikon részben egyenes felülettel van ellátva. A szárnyasok és zöldségek darabolására alkalmas vágóeszköz. Anyaga rozsdamentes acél és bakelit. Karcmentes, folyékony mosószerrel tisztítható. Mosogatógépben mosható, de nem ajánlott.

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 30 cm; - nyél: 12,50 cm; - vágófelület: 17,50 cm
- anyag vastagság: 1,75 mm
- markolat vastagság: 1,80×2,70 cm
- tömeg: 0,255 kg

Csirkepaprikás

 4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
 50 dkg csirkemell
 2 nagy db vöröshagyma
 1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
 2 teáskanál fűszerpaprika
 2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük) Megjegyzés: - sertészsírral az igazi!
 3 dl tejföl
 1 popózott evőkanál finomliszt
 1 dl víz
 - bors, só ízlés szerint

Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk.
Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni).
Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni.
Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk.
Nokedlivel tálaljuk.

Vágóeszköz
Anyag összetétele:Acélpenge és bakelit
Mosogatógépbe mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek