Konyhai hentesbárd Provence 30 cm

Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Konyhai hentesbárd Provence 30 cm
Konyhai hentesbárd Provence 30 cm
Konyhai hentesbárd Provence 30 cm
csontvágó bárd, aprító bárd, daraboló bárd
Ár:
3.450 Ft
Cikkszám:
CZ005056
Gyártói cikkszám:
260801
Vonalkód:
8591177005056
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A Konyhai hentesbárd Provence 30 cm a bárdok családjába tartózó hatékony vágó eszköz a hentes és háziasszony kezébe. A bárd az egyik oldalon fejszeszerű, a másikon részben egyenes felülettel van ellátva. A szárnyasok és zöldségek darabolására alkalmas vágóeszköz. Anyaga rozsdamentes acél és bakelit. Karcmentes, folyékony mosószerrel tisztítható. Mosogatógépben mosható, de nem ajánlott.

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 30 cm; - nyél: 12,50 cm; - vágófelület: 17,50 cm
- anyag vastagság: 1,75 mm
- markolat vastagság: 1,80×2,70 cm
- tömeg: 0,255 kg

Csirkepaprikás

 4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
 50 dkg csirkemell
 2 nagy db vöröshagyma
 1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
 2 teáskanál fűszerpaprika
 2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük) Megjegyzés: - sertészsírral az igazi!
 3 dl tejföl
 1 popózott evőkanál finomliszt
 1 dl víz
 - bors, só ízlés szerint

Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk.
Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni).
Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni.
Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk.
Nokedlivel tálaljuk.

Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Acélpenge és bakelit
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek