- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Kör-rugós csomómentesítő habverő J
Kör-rugós csomómentesítő habverő J
Kör-rugós csomómentesítő habverő J
habverő, csomómentesítő habverő, csomómentesítés
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
HU112386-JAN
Vonalkód:
5999559112386
Gyártó:
Súly:
45 g
Hosszúság:
26 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Kör-rugós csomómentesítő J habverő kínálatunkból! A végén fonott drótszálakkal ellátott hosszú nyelű konyhai eszköz. Az eresztékek, rántások csomómentes elkészítésére és a tojásfehérje habosra verésére szolgál. Anyaga rozsdamentes acélhuzal, és fa a markolata.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 26 cm
- átmérő habosító fejnél: 6 cm
- tömeg: 0,045 kg
Banánpuding recept
Hozzávalók:
4 dkg vaj + 1 dkg vaj
6 tojás
7 dkg cukor
2 banán
2 zsemle
2 dl tej
vaníliás cukor
6 dkg liszt
Az öntet:
10 dkg cukor
2 dl víz
1 banán
Díszítése:
1 banán
cukrozott tejszínhab
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a tojás sárgákkal és a cukorral. Ezután belekeverjük a szitán áttört banánt, s az ugyancsak szitán áttört, tejbe áztatott és kicsavart zsemlét. Hozzáadjuk a tojások felvert habját (amibe kevés vaníliás cukrot teszünk) s végül a lisztet. A kivajazott pudingformát háromnegyed részéig megtöltjük a masszával, és egy forró vizes lábasba állítjuk (vigyázzunk, hogy a víz csak a forma feléig érjen). Ezután lassú tűzön gőzöljük fedővel félig letakarva. Amikor a pudingba szúrt tűre már nem ragad a massza, akkor kész a puding (kb. 30-40 perc). Közben elkészítjük az öntetet. A cukrot a vízzel felforraljuk, és belekeverjük a lereszelt banánt. Tálaláskor a formát egy pillanatra hideg vízbe mártjuk, majd tálra borítjuk. Leöntjük a cukros banánsziruppal, és banánkarikákkal díszítjük. Cukrozott tejszínhabot kínálunk mellé.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 26 cm
- átmérő habosító fejnél: 6 cm
- tömeg: 0,045 kg
Banánpuding recept
Hozzávalók:
4 dkg vaj + 1 dkg vaj
6 tojás
7 dkg cukor
2 banán
2 zsemle
2 dl tej
vaníliás cukor
6 dkg liszt
Az öntet:
10 dkg cukor
2 dl víz
1 banán
Díszítése:
1 banán
cukrozott tejszínhab
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a tojás sárgákkal és a cukorral. Ezután belekeverjük a szitán áttört banánt, s az ugyancsak szitán áttört, tejbe áztatott és kicsavart zsemlét. Hozzáadjuk a tojások felvert habját (amibe kevés vaníliás cukrot teszünk) s végül a lisztet. A kivajazott pudingformát háromnegyed részéig megtöltjük a masszával, és egy forró vizes lábasba állítjuk (vigyázzunk, hogy a víz csak a forma feléig érjen). Ezután lassú tűzön gőzöljük fedővel félig letakarva. Amikor a pudingba szúrt tűre már nem ragad a massza, akkor kész a puding (kb. 30-40 perc). Közben elkészítjük az öntetet. A cukrot a vízzel felforraljuk, és belekeverjük a lereszelt banánt. Tálaláskor a formát egy pillanatra hideg vízbe mártjuk, majd tálra borítjuk. Leöntjük a cukros banánsziruppal, és banánkarikákkal díszítjük. Cukrozott tejszínhabot kínálunk mellé.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
Átmérő: | 6.00 cm |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*