- Főoldal
- Termékcsoportok
- Bográcsok
- Tálaló bográcsállvány teamécses tartóval F
Tálaló bográcsállvány teamécses tartóval F
Tálaló bográcsállvány teamécses tartóval F
tálaló bográcstartó, asztali bográcstartó
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
HU204112-FF
Gyártói cikkszám:
71033
Vonalkód:
5999541204112
Gyártó:
Súly:
0.20 kg
Szélesség:
17 cm
Magasság:
28 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Tálaló bográcsállvány teamécses tartóval F kínálatunkból! Anyaga gömbvas, alakra hajtva három lábbal és teamécses tartóval ellátva. Lábainak és a mécses tartónak rögzítései hegesztéses eljárással vannak megoldva. Fekete színű festékkel védve a rozsdásodástól.
FIGYELEM! - A tálaló bogrács csak szemléltetés (illusztráció)! Nem tartozék, nem foglaltatik az árba!
Részletes méretleírás:
- magasság: 28 cm
- átmérő teamécsestartó: 7,20 cm
- tartó lábak közötti távolság: 17 cm
- tömeg: 0,20 kg
Bográcsos pusztapörkölt
Hozzávalók:
500 g sertéslapocka
50 g vöröshagyma
50 g sertés zsír vagy szalonna
1 gerezd fokhagyma
25 g pirospaprika
só ízlés szerint
törött bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
500 g burgonya
2 dl fehér bor
150 g paradicsom
150 g zöldpaprika
Elkészítése:
A hozzávalók közt itt elsőnek a magyar pásztorok hagyományos ma is kapható és használatos főzőalkalmatosságát, a bográcsot kell említenünk. A szabad tűz fölé akasztható, félgömb alakú vasedényben kell a pusztapörköltet készíteni főként azért, mert a szabad tűz utánozhatatlanul finom ízt ad a benne fövő ételnek!
A húst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A bográcsban zsírt olvasztunk, az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne. Beletesszük a pirospaprikát, a húst, a hagymát és a többi fűszert, majd kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, amíg a hús puhulni kezd. Ekkor hozzáadjuk a meghámozott és kockákra vágott burgonyát, ráöntjük a bort, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot, és készre főzzük.
FIGYELEM! - A tálaló bogrács csak szemléltetés (illusztráció)! Nem tartozék, nem foglaltatik az árba!
Részletes méretleírás:
- magasság: 28 cm
- átmérő teamécsestartó: 7,20 cm
- tartó lábak közötti távolság: 17 cm
- tömeg: 0,20 kg
Bográcsos pusztapörkölt
Hozzávalók:
500 g sertéslapocka
50 g vöröshagyma
50 g sertés zsír vagy szalonna
1 gerezd fokhagyma
25 g pirospaprika
só ízlés szerint
törött bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
500 g burgonya
2 dl fehér bor
150 g paradicsom
150 g zöldpaprika
Elkészítése:
A hozzávalók közt itt elsőnek a magyar pásztorok hagyományos ma is kapható és használatos főzőalkalmatosságát, a bográcsot kell említenünk. A szabad tűz fölé akasztható, félgömb alakú vasedényben kell a pusztapörköltet készíteni főként azért, mert a szabad tűz utánozhatatlanul finom ízt ad a benne fövő ételnek!
A húst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A bográcsban zsírt olvasztunk, az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne. Beletesszük a pirospaprikát, a húst, a hagymát és a többi fűszert, majd kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, amíg a hús puhulni kezd. Ekkor hozzáadjuk a meghámozott és kockákra vágott burgonyát, ráöntjük a bort, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot, és készre főzzük.
Paraméterek
Állvány - Eszköztartó | |
A termék anyag összetétele: | Gömbvas |
Rozsdamentes: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*