- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Rozsdamentes húsfogó csipesz 36 cm
Rozsdamentes húsfogó csipesz 36 cm
Rozsdamentes húsfogó csipesz 36 cm
húscsipesz, húsfogó
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
HU151583
Gyártói cikkszám:
5999559151583
Gyártó:
Súly:
0.11 kg
Hosszúság:
36 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes húsfogó csipesz 36 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga nemesacél. Ollószerű szerkezet, amellyel a zsírban, olajban vagy a roston sülő húsokat, pogácsákat forgathatjuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 36 cm
- szélesség: - markolat: 7,5 cm; - fogófej: 3×3,5 cm
- tömeg: 0,105 kg
- átmérő: 5 mm
Fokhagymás tarja
Hozzávalók:
1 fej káposzta
3 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál tengeri só
2 teáskanál ételízesítő
1 teáskanál bors
2 evőkanál ecet
1 mokkás cukor
10 szelet tarja
1 evőkanál tengeri só
1 evőkanál bors
2 evőkanál curry
2 fej fokhagyma
2,5 dl olívaolaj
Elkészítése:
A káposztát kettéhasítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Forró olajban megdinszteljük, és közben apránként megsózzuk, ettől némi levet enged. Az íz világot fokozhatjuk némi borssal, ételízesítővel. Fedő alatt pároljuk, és ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá és még pár percig főzzük. A hússzeletek mindkét oldalát kissé megklopfoljuk, széleit fél-fél centire bevagdaljuk. A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük, aztán körülbelül egy teáskanálnyi olívaolajjal, kis tálkában alaposan összekeverjük addig, amíg majonézszerűen össze nem áll. A hússzeletek mindkét oldalát sóval, borssal, curryvel alaposan befűszerezzük, majd a fokhagyma masszával bekenjük. Forró olajban sütjük meg a hús mindkét oldalát, fedő alatt.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 36 cm
- szélesség: - markolat: 7,5 cm; - fogófej: 3×3,5 cm
- tömeg: 0,105 kg
- átmérő: 5 mm
Fokhagymás tarja
Hozzávalók:
1 fej káposzta
3 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál tengeri só
2 teáskanál ételízesítő
1 teáskanál bors
2 evőkanál ecet
1 mokkás cukor
10 szelet tarja
1 evőkanál tengeri só
1 evőkanál bors
2 evőkanál curry
2 fej fokhagyma
2,5 dl olívaolaj
Elkészítése:
A káposztát kettéhasítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Forró olajban megdinszteljük, és közben apránként megsózzuk, ettől némi levet enged. Az íz világot fokozhatjuk némi borssal, ételízesítővel. Fedő alatt pároljuk, és ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá és még pár percig főzzük. A hússzeletek mindkét oldalát kissé megklopfoljuk, széleit fél-fél centire bevagdaljuk. A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük, aztán körülbelül egy teáskanálnyi olívaolajjal, kis tálkában alaposan összekeverjük addig, amíg majonézszerűen össze nem áll. A hússzeletek mindkét oldalát sóval, borssal, curryvel alaposan befűszerezzük, majd a fokhagyma masszával bekenjük. Forró olajban sütjük meg a hús mindkét oldalát, fedő alatt.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*