Kenyérvágó deszka 35×23×2.50 cm

Téglalap alakú 2,50 cm oldal magas fatálca a benne elhelyezett szabályosan beleilleszkedő faráccsal.
Téglalap alakú 2,50 cm oldal magas fatálca a benne elhelyezett szabályosan beleilleszkedő faráccsal.
Téglalap alakú 2,50 cm oldal magas fatálca a benne elhelyezett szabályosan beleilleszkedő faráccsal.
Téglalap alakú 2,50 cm oldal magas fatálca a benne elhelyezett szabályosan beleilleszkedő faráccsal.
Téglalap alakú 2,50 cm oldal magas fatálca a benne elhelyezett szabályosan beleilleszkedő faráccsal.
Kenyérvágó deszka 35×23×2.50 cm
kenyérszeletelő deszka, morzsafogó tálca
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
HU134517
Gyártói cikkszám:
13451
Vonalkód:
5999559134517
Súly:
0.60 kg
Szélesség:
23 cm
Hosszúság:
35 cm
Magasság:
2.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Egy Kenyérvágó deszka 35×23×2.50 cm -es morzsafogó tálcával beszerzése a legjobb választás. Anyaga faléc és préselt lemez. Géppel és kézzel megmunkált darab. Tisztítása hagyományos módon, nedves ruhával tisztára törüljük.
Figyelem! - Mosogatógépbe nem rakható!

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 35 cm
- szélesség: 23 cm
- magasság: 2,50 cm
- tömeg: 0,60 kg

Krumplis házikenyér

Hozzávalók:
 1 kg finomliszt
 30-40 dkg főtt, áttört burgonya
 3 dkg só
 4 dkg élesztő
 5-6 dl víz
 1 dl olaj
 1 evőkanál cukor
 1 evőkanál tejpor

Elkészítése:
A burgonyát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és héjában, sós vízben puhára főzzük. A puhára főzött burgonyát meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Hagyjuk kihűlni, és utána a langyos átszitált liszttel egy nagyobb méretű tálban összedolgozzuk. Az élesztőt 1 dl vízzel, a cukorral és a tejporral összekeverjük és kelni hagyjuk 10-15 percig. Ezután ráöntjük a burgonyás lisztre és összedolgozzuk a megkelt élesztővel. Vízben feloldjuk a sót, fokozatosan hozzáöntjük a liszthez és megkezdjük a dagasztást. A dagasztás végén a tésztába beledolgozzuk az olajt. Akkor lesz jó a tészta, ha kezünkről és az edény oldaláról könnyen elválik, és az állománya közepesen kemény.
A tésztából cipót formázunk, a tetejét meglisztezzük, konyharuhával letakarjuk, közepesen meleg helyre tesszük, és 3 órát kelesztjük. Ez után ismét átgyúrjuk, tetszés szerint formázzuk, tepsibe helyezzük, majd 60 percig pihentetjük. Ez után tojással megkenjük, 3-4 helyen késsel bevágjuk és közepes erősségű tűzön 50-60 percig lassan sütjük.

Halkrém

Hozzávalók:
 4 olajas szardíniakonzerv
 sűrített paradicsom vagy jó minőségű pikáns fűszerezésű paradicsom ketchup
 1 lila hagyma
 2 főtt tojás
 10 dkg teavaj
 só, ízlés szerint
 bors, ízlés szerint
 mustár, ízlés szerint
 citromlé, ízlés szerint

Elkészítése:
Az olajos halat villával összetörjük, kikeverjük a vajjal, hozzáadjuk az apró kockára vágott főtt tojást és a hagymát, a sűrített paradicsomot, ízlés szerint a fűszereket, a mustárt és a citromlevet. Az egészet jól összekeverjük, és legalább 1/2 órát hűtőben állni hagyjuk. Friss kenyérrel vagy pirítóssal tálaljuk.
Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek