- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kávéfőzők
- Tejhabosító kávéhabosító 1000 ml kávébabos
Tejhabosító kávéhabosító 1000 ml kávébabos
Tejhabosító kávéhabosító 1000 ml kávébabos
kézi tejhabosító, kézi kávéhabosító, Latte macchiato készítő, Latte kávé készítő
Ár:
6.990 Ft
Cikkszám:
PL124029
Vonalkód:
5904134124029
Gyártó:
Súly:
0.53 kg
Ürtartalom:
1 l
Magasság:
25 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Tejhabosító és kávéhabosító 1000 ml kávébabos kínálatunkból saját részére vagy ajándékba barátainak! A Latte Macchiató készítő, a tejszín, tej és a kávé habosítására szolgál. Készíthető benne tea, vagy lágy kávé is. Tégelye boroszilikát hőálló üveg, az-az jénai, míg a zárható fedő rozsdamentes acélból és bakelitből, a habosító rúd a sűrű szövésű szitával és a tégelytartó rozsdamentes fémből készült.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 9,2 cm; - külső peremmel: 9,9 cm
- magasság belső: 17,5 cm; külső: 20 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg: - 0,530 kg
- űrtartalom: 1 liter
Cappuccino - krém
Hozzávalók:
2 dl tej
2 kanál instant kávé
15 dkg étcsokoládé
2 tojás
1 evőkanál rum
egy kevés fahéj
tejszín a díszítéshez
Elkészítése:
Forraljuk fel a tejet, keverjük hozzá a kávét. A forró tejeskávét öntsük turmixgépbe, adjuk hozzá a kockákra tördelt csokoládét és keverjük össze. Ezután adjuk hozzá a tojásokat, a rumot, a fahéjat és addig keverjük, amíg teljesen sima krémet kapunk. Öntsük tálkákba és tegyük a hűtőbe - legalább három órára. Tejszínhabbal díszítsük a tetejét.
Instant kávé
Instant kávénak az azonnal oldódó kávét nevezzük, ez ma az egyik legelterjedtebb módja a kávékészítésnek. Sokan kételkednek benne, de valójában az instant kávé 100% kávéból készül, nincsenek benne hozzáadott anyagok. A lefőzött kávét először jéggé fagyasztják, majd speciális, hűtött gépekkel apróra darálják. A szemek egyenesen egy olyan kamrába kerülnek, amelyben a légnyomás a légköri értéknek mindössze néhány ezred része. A vákuumkamrába porlasztott szemcsékből a víz gyakorlatilag folyékonnyá válás nélkül elpárolog, így végeredményül ismét csak egy szilárd, por alakú kávékivonatot kapnak. Ezt a folyamatot fagyasztva szárításnak vagy más néven liofilizálásnak hívják, így a végeredményre gyakran használják a liofilízalt kávé elnevezést is. A boltokban úgy különböztethetjük meg az ilyen változatot, hogy ez az instant kávé inkább apró kavicsokra emlékeztető formákban kerül üvegekbe, míg a hagyományos eljárással készült sokkal közelebb áll a porhoz, néha inkább pelyhes szerkezetű. A legjobb minőségűekből a kotyogóssal főzött kávéra megtévesztésig hasonlító italt készíthetünk.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 9,2 cm; - külső peremmel: 9,9 cm
- magasság belső: 17,5 cm; külső: 20 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg: - 0,530 kg
- űrtartalom: 1 liter
Cappuccino - krém
Hozzávalók:
2 dl tej
2 kanál instant kávé
15 dkg étcsokoládé
2 tojás
1 evőkanál rum
egy kevés fahéj
tejszín a díszítéshez
Elkészítése:
Forraljuk fel a tejet, keverjük hozzá a kávét. A forró tejeskávét öntsük turmixgépbe, adjuk hozzá a kockákra tördelt csokoládét és keverjük össze. Ezután adjuk hozzá a tojásokat, a rumot, a fahéjat és addig keverjük, amíg teljesen sima krémet kapunk. Öntsük tálkákba és tegyük a hűtőbe - legalább három órára. Tejszínhabbal díszítsük a tetejét.
Instant kávé
Instant kávénak az azonnal oldódó kávét nevezzük, ez ma az egyik legelterjedtebb módja a kávékészítésnek. Sokan kételkednek benne, de valójában az instant kávé 100% kávéból készül, nincsenek benne hozzáadott anyagok. A lefőzött kávét először jéggé fagyasztják, majd speciális, hűtött gépekkel apróra darálják. A szemek egyenesen egy olyan kamrába kerülnek, amelyben a légnyomás a légköri értéknek mindössze néhány ezred része. A vákuumkamrába porlasztott szemcsékből a víz gyakorlatilag folyékonnyá válás nélkül elpárolog, így végeredményül ismét csak egy szilárd, por alakú kávékivonatot kapnak. Ezt a folyamatot fagyasztva szárításnak vagy más néven liofilizálásnak hívják, így a végeredményre gyakran használják a liofilízalt kávé elnevezést is. A boltokban úgy különböztethetjük meg az ilyen változatot, hogy ez az instant kávé inkább apró kavicsokra emlékeztető formákban kerül üvegekbe, míg a hagyományos eljárással készült sokkal közelebb áll a porhoz, néha inkább pelyhes szerkezetű. A legjobb minőségűekből a kotyogóssal főzött kávéra megtévesztésig hasonlító italt készíthetünk.
Paraméterek
Edény | |
A termék anyag összetétele: | Jénai üveg |
Átmérő belső: | 9.20 cm |
Átmérő külső: | 9.90 cm |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*