- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Rozsdamentes hentesbárd 39 cm
Rozsdamentes hentesbárd 39 cm
Rozsdamentes hentesbárd 39 cm
bárd, csontvágó bárd, aprító bárd, daraboló bárd
Ár:
7.850 Ft
Cikkszám:
HU205515-ITL
Gyártói cikkszám:
72008
Vonalkód:
5999541205515
Gyártó:
Súly:
0.62 kg
Szélesség:
10 cm
Hosszúság:
39 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes hentesbárd 39 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga nemesacél vagyis INOX.
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 39 cm; - nyél nélkül: 21 cm
- szélesség alsó: 10 cm
- vastagság: 3 mm
- tömeg: 0,615 kg
Sült oldalas 4 (négy fő részére)
Hozzávalók:
1,50 kg sertésoldalas
4 fej hagyma
8 gerezd fokhagyma
köménymag, ízlés szerint
só
bors
6-8 evőkanál olíva olaj
1-2 deciliter száraz fehérbor
Elkészítése:
A húst megmossuk, és nyolc darabba vágjuk. Egy hússütő (magas falu) tepsibe tesszük, alája öntünk hat - nyolc evőkanálnyi olíva olajt, a fehérbort, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk köménymaggal. A hagymákat megtisztítjuk, nyolcba vágjuk, és a hús mellé tesszük. Megtisztítjuk a fokhagymagerezdeket is és azokat is a tepsibe tesszük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és 45 percig sütjük a húsokat.
A 45 perc letelte után leszedjük a fóliát és addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul, közben megnézzük, hogy kell-e alá önteni egy kis vizet (bort). Amikor a felső oldaluk megpirult, megfordítjuk a húsokat és körülbelül további 15 perc alatt ropogósra sütjük a másik oldalukat is. Krumplipürével, mustárral, savanyúsággal tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 39 cm; - nyél nélkül: 21 cm
- szélesség alsó: 10 cm
- vastagság: 3 mm
- tömeg: 0,615 kg
Sült oldalas 4 (négy fő részére)
Hozzávalók:
1,50 kg sertésoldalas
4 fej hagyma
8 gerezd fokhagyma
köménymag, ízlés szerint
só
bors
6-8 evőkanál olíva olaj
1-2 deciliter száraz fehérbor
Elkészítése:
A húst megmossuk, és nyolc darabba vágjuk. Egy hússütő (magas falu) tepsibe tesszük, alája öntünk hat - nyolc evőkanálnyi olíva olajt, a fehérbort, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk köménymaggal. A hagymákat megtisztítjuk, nyolcba vágjuk, és a hús mellé tesszük. Megtisztítjuk a fokhagymagerezdeket is és azokat is a tepsibe tesszük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és 45 percig sütjük a húsokat.
A 45 perc letelte után leszedjük a fóliát és addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul, közben megnézzük, hogy kell-e alá önteni egy kis vizet (bort). Amikor a felső oldaluk megpirult, megfordítjuk a húsokat és körülbelül további 15 perc alatt ropogósra sütjük a másik oldalukat is. Krumplipürével, mustárral, savanyúsággal tálaljuk.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*