- Főoldal
- Termékcsoportok
- Klopfoló - Húsklopfoló - Rostlazító
- Húsklopfoló gumibevonatos fejjel 25 cm
Húsklopfoló gumibevonatos fejjel 25 cm
Leírás
Egy Húsklopfoló gumibevonatos fejjel 25 cm -es beszerzése a legjobb választás. A húsverő kalapács a hús szövetek lazítására, roncsolására szolgál. A sűrűn tüskézett oldala a hús szövetek roncsolására szolgál míg a másik a lazítására.
Részletes méretleírás:
Klopfoló feje:
- hosszúság: 6 cm
- szélesség: 3,30 cm
- tömeg: 0,180 kg
- hosszúság nyéllel: 25 cm
Cordon Bleu recept
Hozzávalók 4 főre:
4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
Panírozáshoz:
2 db tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
só
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nejlonzacskó alatt. Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot. Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük. Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni. Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük. Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Fekete |