- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 30 cm
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 30 cm
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 30 cm
mély serpenyő gránitbevonattal
Ár:
12.990 Ft
Cikkszám:
PL800848-AMB
Vonalkód:
5904134800848
Gyártó:
Súly:
1.21 kg
Ürtartalom:
3.70 l
Hosszúság:
49.50 cm
Magasság:
6.50 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A Gránitbevonatos indukciós nyeles 30 cm serpenyő feladata, hogy megfeleljen a folyékony, a pépes főtt és a sült ételek elkészítésének, tárolásának és mindennemű tűzhelyen jó hatásfokkal használható legyen. Anyaga alumíniumötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránitbevonattal kezelt és szilikonhatású, magas hő-ellenállású fogantyúval, nyéllel van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.
Figyelem: - űrtartalom = a serpenyő színültig töltve!
Nagyon fontos! - mikrohullámú sütőbe TILÓS a használata!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 26 cm; - külső: 25 cm
- átmérő felső belső: 30 cm; - külső: 31 cm; nyéllel: 49,50 cm
- magasság belső: 6 cm; - külső: 6,50 cm
- tömeg: 1,215 kg
- űrtartalom: 3,70 liter
A legfinomabb házikolbász, a falusi recept szerint így készül!
Hozzávalók 25 db kolbászhoz:
3 kg sertéshús
1,5 kg marhahús
3 fej fokhagyma
2 evőkanál piros paprika
1 kiskanál csípős pirospaprika
1 kiskanál őrölt bors
6-7 dkg durva só (tetszés szerint)
sertésbél
Elkészítése:
Tisztítsuk és mossuk meg alaposan a sertésbél vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Keverjünk el egy evőkanál sót, 300 ml vízbe. Szeleteljük apró darabokra a húsokat, keverjük össze egy lábasban és daráljuk le. Adjuk hozzá a ledarált húshoz az összezúzott fokhagymát, a sót, a borsot és egy kevés sós vizet, azután pedig adjuk hozzá a többi fűszert. Ha a ledarált hús száraz, darálhatunk hozzá egy kis szalonnát, hogy szaftosabb kolbászt kapjunk. Dolgozzuk össze a kezünkkel a kolbászhúst, hogy a fűszer jól átjárja. Hagyjuk a húst egy éjszakán keresztül hűtőben állni. Amikor elkészült a kolbászhús és a bél is elő van, készítve elkezdhetjük a kolbászt betölteni.
Ez nagyon egyszerű művelet, a húsdarálóra felszereljük a kolbásztöltő alkatrészt, ráhúzzuk a bél-t és kezdődhet a munka. A kolbászbetöltésénél arra kell vigyáznunk, hogy ne kerüljön a bélbe levegő és szép egyenletes módon töltsük, ne legyen se túl lágyra, se túl keményre töltve, mert akkor a sütésnél kidurran. Egy – egy hosszabb darab betöltése után tekerjünk egyet a kolbászon, olyan ez mintha egy görcsöt kötnénk rá, hogy ne menjen közé levegő. A házilag készített kolbászt fogyaszthatjuk sülve, főve ki hogyan szereti, csak arra kell ügyelnünk, hogy a hőmérséklet, amelyen a kolbászt sütjük vagy főzzük, ne haladja meg a 80 fokot, mert akkor a kolbász kiszárad és nem lesz szaftos.
Figyelem: - űrtartalom = a serpenyő színültig töltve!
Nagyon fontos! - mikrohullámú sütőbe TILÓS a használata!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 26 cm; - külső: 25 cm
- átmérő felső belső: 30 cm; - külső: 31 cm; nyéllel: 49,50 cm
- magasság belső: 6 cm; - külső: 6,50 cm
- tömeg: 1,215 kg
- űrtartalom: 3,70 liter
A legfinomabb házikolbász, a falusi recept szerint így készül!
Hozzávalók 25 db kolbászhoz:
3 kg sertéshús
1,5 kg marhahús
3 fej fokhagyma
2 evőkanál piros paprika
1 kiskanál csípős pirospaprika
1 kiskanál őrölt bors
6-7 dkg durva só (tetszés szerint)
sertésbél
Elkészítése:
Tisztítsuk és mossuk meg alaposan a sertésbél vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Keverjünk el egy evőkanál sót, 300 ml vízbe. Szeleteljük apró darabokra a húsokat, keverjük össze egy lábasban és daráljuk le. Adjuk hozzá a ledarált húshoz az összezúzott fokhagymát, a sót, a borsot és egy kevés sós vizet, azután pedig adjuk hozzá a többi fűszert. Ha a ledarált hús száraz, darálhatunk hozzá egy kis szalonnát, hogy szaftosabb kolbászt kapjunk. Dolgozzuk össze a kezünkkel a kolbászhúst, hogy a fűszer jól átjárja. Hagyjuk a húst egy éjszakán keresztül hűtőben állni. Amikor elkészült a kolbászhús és a bél is elő van, készítve elkezdhetjük a kolbászt betölteni.
Ez nagyon egyszerű művelet, a húsdarálóra felszereljük a kolbásztöltő alkatrészt, ráhúzzuk a bél-t és kezdődhet a munka. A kolbászbetöltésénél arra kell vigyáznunk, hogy ne kerüljön a bélbe levegő és szép egyenletes módon töltsük, ne legyen se túl lágyra, se túl keményre töltve, mert akkor a sütésnél kidurran. Egy – egy hosszabb darab betöltése után tekerjünk egyet a kolbászon, olyan ez mintha egy görcsöt kötnénk rá, hogy ne menjen közé levegő. A házilag készített kolbászt fogyaszthatjuk sülve, főve ki hogyan szereti, csak arra kell ügyelnünk, hogy a hőmérséklet, amelyen a kolbászt sütjük vagy főzzük, ne haladja meg a 80 fokot, mert akkor a kolbász kiszárad és nem lesz szaftos.
Paraméterek
Serpenyő | |
A termék anyag összetétele: | Aluötvözet gránitbevonat |
Átmérő alsó belső: | 26.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 25.00 cm |
Átmérő felső belső: | 30.00 cm |
Átmérő felső külső: | 31.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 49.50 cm |
Magasság belső: | 6.00 cm |
Magasság külső: | 6.50 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Nem |
Szín: | Barna |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*