- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Gránitbevonatos indukciós serpenyő kiöntőkkel 28 cm
Gránitbevonatos indukciós serpenyő kiöntőkkel 28 cm
Gránitbevonatos indukciós serpenyő kiöntőkkel 28 cm
gránit serpenyő
Ár:
13.450 Ft
Cikkszám:
PL341891-AMB
Gyártói cikkszám:
34189
Vonalkód:
5904134341891
Gyártó:
Súly:
96 dkg
Ürtartalom:
2.30 l
Magasság:
5.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Gránitbevonatos indukciós serpenyő kiöntőkkel 28 cm -es kínálatunkból! Anyaga 1,5 mm vastag alumínium ötvözetből kialakított forma. A serpenyő szilikonhatású nyéllel van felszerelve. A hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe nem rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső.
Figyelem! - űrtartalom = a serpenyő színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 22 cm; - felső belső: 28 cm
- átmérő alsó külső: 20 cm; - felső külső: 29 cm
- átmérő kiöntőknél: 30,2 cm
- hosszúság nyéllel: 48,2 cm
- magasság belső: 4,7 cm; - külső: 5,5 cm
- tömege: 0,965 kg
- űrtartalom: 2,30 liter
A legfinomabb házikolbász, a falusi recept szerint így készül!
Hozzávalók 25 db kolbászhoz:
3 kg sertéshús
1,5 kg marhahús
3 fej fokhagyma
2 evőkanál piros paprika
1 kiskanál csípős pirospaprika
1 kiskanál őrölt bors
6-7 dkg durva só (tetszés szerint)
sertésbél
Elkészítése:
Tisztítsuk és mossuk meg alaposan a sertésbél vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Keverjünk el egy evőkanál sót, 300 ml vízbe. Szeleteljük apró darabokra a húsokat, keverjük össze egy lábasban és daráljuk le. Adjuk hozzá a ledarált húshoz az összezúzott fokhagymát, a sót, a borsot és egy kevés sós vizet, azután pedig adjuk hozzá a többi fűszert. Ha a ledarált hús száraz, darálhatunk hozzá egy kis szalonnát, hogy szaftosabb kolbászt kapjunk. Dolgozzuk össze a kezünkkel a kolbászhúst, hogy a fűszer jól átjárja. Hagyjuk a húst egy éjszakán keresztül hűtőben állni. Amikor elkészült a kolbászhús és a bél is elő van, készítve elkezdhetjük a kolbászt betölteni.
Ez nagyon egyszerű művelet, a húsdarálóra felszereljük a kolbásztöltő alkatrészt, ráhúzzuk a bél-t és kezdődhet a munka. A kolbászbetöltésénél arra kell vigyáznunk, hogy ne kerüljön a bélbe levegő és szép egyenletes módon töltsük, ne legyen se túl lágyra, se túl keményre töltve, mert akkor a sütésnél kidurran. Egy – egy hosszabb darab betöltése után tekerjünk egyet a kolbászon, olyan ez mintha egy görcsöt kötnénk rá, hogy ne menjen közé levegő. A házilag készített kolbászt fogyaszthatjuk sülve, főve ki hogyan szereti, csak arra kell ügyelnünk, hogy a hőmérséklet, amelyen a kolbászt sütjük vagy főzzük, ne haladja meg a 80 fokot, mert akkor a kolbász kiszárad és nem lesz szaftos.
Figyelem! - űrtartalom = a serpenyő színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 22 cm; - felső belső: 28 cm
- átmérő alsó külső: 20 cm; - felső külső: 29 cm
- átmérő kiöntőknél: 30,2 cm
- hosszúság nyéllel: 48,2 cm
- magasság belső: 4,7 cm; - külső: 5,5 cm
- tömege: 0,965 kg
- űrtartalom: 2,30 liter
A legfinomabb házikolbász, a falusi recept szerint így készül!
Hozzávalók 25 db kolbászhoz:
3 kg sertéshús
1,5 kg marhahús
3 fej fokhagyma
2 evőkanál piros paprika
1 kiskanál csípős pirospaprika
1 kiskanál őrölt bors
6-7 dkg durva só (tetszés szerint)
sertésbél
Elkészítése:
Tisztítsuk és mossuk meg alaposan a sertésbél vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Keverjünk el egy evőkanál sót, 300 ml vízbe. Szeleteljük apró darabokra a húsokat, keverjük össze egy lábasban és daráljuk le. Adjuk hozzá a ledarált húshoz az összezúzott fokhagymát, a sót, a borsot és egy kevés sós vizet, azután pedig adjuk hozzá a többi fűszert. Ha a ledarált hús száraz, darálhatunk hozzá egy kis szalonnát, hogy szaftosabb kolbászt kapjunk. Dolgozzuk össze a kezünkkel a kolbászhúst, hogy a fűszer jól átjárja. Hagyjuk a húst egy éjszakán keresztül hűtőben állni. Amikor elkészült a kolbászhús és a bél is elő van, készítve elkezdhetjük a kolbászt betölteni.
Ez nagyon egyszerű művelet, a húsdarálóra felszereljük a kolbásztöltő alkatrészt, ráhúzzuk a bél-t és kezdődhet a munka. A kolbászbetöltésénél arra kell vigyáznunk, hogy ne kerüljön a bélbe levegő és szép egyenletes módon töltsük, ne legyen se túl lágyra, se túl keményre töltve, mert akkor a sütésnél kidurran. Egy – egy hosszabb darab betöltése után tekerjünk egyet a kolbászon, olyan ez mintha egy görcsöt kötnénk rá, hogy ne menjen közé levegő. A házilag készített kolbászt fogyaszthatjuk sülve, főve ki hogyan szereti, csak arra kell ügyelnünk, hogy a hőmérséklet, amelyen a kolbászt sütjük vagy főzzük, ne haladja meg a 80 fokot, mert akkor a kolbász kiszárad és nem lesz szaftos.
Paraméterek
Serpenyő | |
A termék anyag összetétele: | Aluötvözet gránitbevonat |
Átmérő alsó belső: | 22.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 20.00 cm |
Átmérő felső belső: | 28.00 cm |
Átmérő felső külső: | 29.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 48.20 cm |
Magasság belső: | 4.70 cm |
Magasság külső: | 5.50 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*