- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós serpenyő gránitbevonatos 28 cm
Indukciós serpenyő gránitbevonatos 28 cm
Indukciós serpenyő gránitbevonatos 28 cm
gránit serpenyő, nyeles serpenyő, mély serpenyő
Ár:
12.990 Ft
Cikkszám:
PL201560-AMB
Gyártói cikkszám:
20156
Vonalkód:
5904134201560
Gyártó:
Súly:
90.50 dkg
Ürtartalom:
3 l
Magasság:
5.70 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Indukciós serpenyő gránitbevonatos 28 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránit bevonattal kezelt. Szilikon hatású fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. Mosogatógépbe rakható. Figyelem! - űrtartalma = az edény színültig töltve
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 28 cm; - külső: 28,6 cm
- átmérő nyéllel: 47 cm
- magasság belső: 5,1 cm; - külső: 5,7 cm
- tömeg: 0,905 kg
- űrtartalom: 3 liter
Fokhagymás tarja
Hozzávalók:
1 fej káposzta
3 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál tengeri só
2 teáskanál ételízesítő
1 teáskanál bors
2 evőkanál ecet
1 mokkás cukor
10 szelet tarja
1 evőkanál tengeri só
1 evőkanál bors
2 evőkanál curry
2 fej fokhagyma
2,5 dl olívaolaj
Elkészítése:
A káposztát kettéhasítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Forró olajban megdinszteljük, és közben apránként megsózzuk, ettől némi levet enged. Az íz világot fokozhatjuk némi borssal, ételízesítővel. Fedő alatt pároljuk, és ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá és még pár percig főzzük. A hússzeletek mindkét oldalát kissé megklopfoljuk, széleit fél-fél centire bevagdaljuk. A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük, aztán körülbelül egy teáskanálnyi olívaolajjal, kis tálkában alaposan összekeverjük addig, amíg majonézszerűen össze nem áll. A hússzeletek mindkét oldalát sóval, borssal, curryvel alaposan befűszerezzük, majd a fokhagyma masszával bekenjük. Forró olajban sütjük meg a hús mindkét oldalát, fedő alatt.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 28 cm; - külső: 28,6 cm
- átmérő nyéllel: 47 cm
- magasság belső: 5,1 cm; - külső: 5,7 cm
- tömeg: 0,905 kg
- űrtartalom: 3 liter
Fokhagymás tarja
Hozzávalók:
1 fej káposzta
3 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál tengeri só
2 teáskanál ételízesítő
1 teáskanál bors
2 evőkanál ecet
1 mokkás cukor
10 szelet tarja
1 evőkanál tengeri só
1 evőkanál bors
2 evőkanál curry
2 fej fokhagyma
2,5 dl olívaolaj
Elkészítése:
A káposztát kettéhasítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Forró olajban megdinszteljük, és közben apránként megsózzuk, ettől némi levet enged. Az íz világot fokozhatjuk némi borssal, ételízesítővel. Fedő alatt pároljuk, és ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá és még pár percig főzzük. A hússzeletek mindkét oldalát kissé megklopfoljuk, széleit fél-fél centire bevagdaljuk. A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük, aztán körülbelül egy teáskanálnyi olívaolajjal, kis tálkában alaposan összekeverjük addig, amíg majonézszerűen össze nem áll. A hússzeletek mindkét oldalát sóval, borssal, curryvel alaposan befűszerezzük, majd a fokhagyma masszával bekenjük. Forró olajban sütjük meg a hús mindkét oldalát, fedő alatt.
Paraméterek
Serpenyő | |
Anyag összetétele: | Alumíniumötvözet vasbetéttel |
Átmérő belső: | 28.00 cm |
Átmérő külső: | 28.60 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 47.00 cm |
Magasság belső: | 5.10 cm |
Magasság külső: | 5.70 cm |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógépbe mosható: | Igen |
Szín: | Bordó |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*