- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós serpenyő gránitbevonatos 20 cm
Indukciós serpenyő gránitbevonatos 20 cm
Indukciós serpenyő gránitbevonatos 20 cm
nyeles serpenyő, gránit serpenyő, mély serpenyő
Ár:
8.450 Ft
Cikkszám:
PL201539-AMB
Gyártói cikkszám:
20153
Vonalkód:
5904134201539
Gyártó:
Súly:
51 dkg
Ürtartalom:
1 l
Magasság:
4.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Indukciós serpenyő gránitbevonatos 20 cm kínálatunkból! Anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránit bevonattal kezelt. Szilikon hatású fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. Mosogatógépbe rakható. Figyelem! - űrtartalma = az edény színültig töltve
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 20 cm; - külső: 20,6 cm
- átmérő nyéllel: 37 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,5 cm
- tömeg: 0,510 kg
- űrtartalom: 1,00 liter
Pirított máj
Hozzávalók:
4 adaghoz:
50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
1 db közepes fej hagyma
2 dl tejföl
só
majoránna
bors
pirospaprika
olíva olaj
Elkészítése:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsuk meg. Tegyük bele a feldarabolt csirkemájat, borsozzuk, paprikázzuk és szórjunk rá majoránnát. Tehetünk bele összenyomott fokhagymát is.
Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózzuk meg és habarjuk be a tejföllel.
Tanácsok:
Fontos minden májas receptnél, hogy csak a legvégén szabad megsózni, mert ha nem így teszünk, akkor kemény lesz a máj.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 20 cm; - külső: 20,6 cm
- átmérő nyéllel: 37 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,5 cm
- tömeg: 0,510 kg
- űrtartalom: 1,00 liter
Pirított máj
Hozzávalók:
4 adaghoz:
50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
1 db közepes fej hagyma
2 dl tejföl
só
majoránna
bors
pirospaprika
olíva olaj
Elkészítése:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsuk meg. Tegyük bele a feldarabolt csirkemájat, borsozzuk, paprikázzuk és szórjunk rá majoránnát. Tehetünk bele összenyomott fokhagymát is.
Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózzuk meg és habarjuk be a tejföllel.
Tanácsok:
Fontos minden májas receptnél, hogy csak a legvégén szabad megsózni, mert ha nem így teszünk, akkor kemény lesz a máj.
Paraméterek
Serpenyő | |
A termék anyag összetétele: | Aluötvözet gránitbevonat |
Átmérő belső: | 20.00 cm |
Átmérő külső: | 20.60 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 37.00 cm |
Magasság belső: | 4.00 cm |
Magasság külső: | 4.50 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Bordó |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*