- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 24 cm
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 24 cm
Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 24 cm
mély serpenyő
Ár:
8.450 Ft
Cikkszám:
PL200228-AMB
Gyártói cikkszám:
20022
Vonalkód:
5904134200228
Gyártó:
Súly:
0.87 kg
Ürtartalom:
1.88 l
Magasság:
5.50 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A Gránitbevonatos indukciós nyeles serpenyő 24 cm gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. Anyaga alumíniumötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránitbevonattal kezelt és szilikonhatású, magas hő-ellenállású fogantyúval, nyéllel van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 20 cm; - külső: 20,5 cm
- átmérő felső belső: 24 cm; - külső: 25 cm; - nyéllel: 44 cm
- magasság belső: 5 cm; - külső: 5,5 cm
- tömeg:0,870 kg
- űrtartalom: 1,884 liter
Cordon Bleu recept
Hozzávalók 4 főre:
4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
Panírozáshoz:
2 db tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
só
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nejlonzacskó alatt. Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot. Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük. Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni. Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük. Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 20 cm; - külső: 20,5 cm
- átmérő felső belső: 24 cm; - külső: 25 cm; - nyéllel: 44 cm
- magasság belső: 5 cm; - külső: 5,5 cm
- tömeg:0,870 kg
- űrtartalom: 1,884 liter
Cordon Bleu recept
Hozzávalók 4 főre:
4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
Panírozáshoz:
2 db tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
só
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nejlonzacskó alatt. Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot. Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük. Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni. Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük. Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.
Paraméterek
Sütőedény | |
A termék anyag összetétele: | Aluötvözet gránitbevonat |
Átmérő alsó belső: | 20.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 20.50 cm |
Átmérő felső belső: | 24.00 cm |
Átmérő felső külső: | 25.00 cm |
Magasság belső: | 5.00 cm |
Magasság külső: | 5.50 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Barna |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*