- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós serpenyő gránitbevonatos 24 cm
Indukciós serpenyő gránitbevonatos 24 cm
Indukciós serpenyő gránitbevonatos 24 cm
nyeles serpenyő, gránit serpenyő, mély serpenyő
Ár:
9.450 Ft
Cikkszám:
PL201546-AMB
Gyártói cikkszám:
2014
Vonalkód:
5904134201546
Gyártó:
Súly:
69.50 dkg
Ürtartalom:
1.80 l
Magasság:
5 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Indukciós serpenyő gránitbevonatos 24 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránit bevonattal kezelt. Szilikon hatású fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. Mosogatógépbe rakható. Figyelem! - űrtartalma = az edény színültig töltve
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 24 cm; - külső: 24,5 cm
- átmérő nyéllel: 43 cm
- magasság belső: 4,5 cm; - külső: 5 cm
- tömeg: 0,695 kg
- űrtartalom: 1,80 liter
Gombás sertésszelet
Hozzávalók:
4 szelet sertéshús (tarja, karaj vagy felsál)
2 fej hagyma
20 dkg gomba
petrezselyem
olíva olaj vagy sertés zsír, tetszés szerint
tejföl, ízlés szerint
só ízlés szerint
bors, ízlés szerint
paradicsompüré, ízlés szerint
1 frissen reszelt paradicsom
1-2 dl fehérbor
Elkészítése:
Először a húst sózzuk, borsozzuk. A hagymát olajon vagy zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a szeletelt gombát, paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, és készre pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel, behabarjuk a tejföllel, és ízesítjük. A húst olajon megsütjük, és hozzáadjuk a kész gombás mártáshoz. A köret lehet főtt krumpli, rizs vagy akár vegyesen (vegyes köret).
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 24 cm; - külső: 24,5 cm
- átmérő nyéllel: 43 cm
- magasság belső: 4,5 cm; - külső: 5 cm
- tömeg: 0,695 kg
- űrtartalom: 1,80 liter
Gombás sertésszelet
Hozzávalók:
4 szelet sertéshús (tarja, karaj vagy felsál)
2 fej hagyma
20 dkg gomba
petrezselyem
olíva olaj vagy sertés zsír, tetszés szerint
tejföl, ízlés szerint
só ízlés szerint
bors, ízlés szerint
paradicsompüré, ízlés szerint
1 frissen reszelt paradicsom
1-2 dl fehérbor
Elkészítése:
Először a húst sózzuk, borsozzuk. A hagymát olajon vagy zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a szeletelt gombát, paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, és készre pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel, behabarjuk a tejföllel, és ízesítjük. A húst olajon megsütjük, és hozzáadjuk a kész gombás mártáshoz. A köret lehet főtt krumpli, rizs vagy akár vegyesen (vegyes köret).
Paraméterek
Serpenyő | |
A termék anyag összetétele: | Alumíniumötvözet vasbetéttel |
Átmérő belső: | 24.00 cm |
Átmérő külső: | 24.50 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 43.00 cm |
Magasság belső: | 4.50 cm |
Magasság külső: | 5.00 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Bordó |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*