- Főoldal
- Termékcsoportok
- Szilikon sütőformák
- Szilikon gyúrótábla 61x42 cm
Szilikon gyúrótábla 61x42 cm
Szilikon gyúrótábla 61x42 cm
szilikon gyúrótábla, szilikon gyúrólap, szilikon gyúródeszka, szilikon lap, szilikon tábla
Ár:
7.650 Ft
Cikkszám:
KP-992/062-AMB
Gyártó:
Súly:
33 dkg
Szélesség:
41.50 mm
Hosszúság:
61.50 mm
Magasság:
1 mm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy szilikon gyúrótábla beszerzése a legjobb választás. Kétkomponensű szilikon, természetesen egészségügyi szempontból megfelelő és engedélyezett iniciátor-tartalommal, ezért az édesiparban, cukrásziparban is szívesen alkalmazott termék. Bármilyen munkapadon használható, nem csúszkál, mert vákuum hatással tapad a munkapadra, de ettől függetlenül a felülete egyáltalán nem tapad, így könnyen gyúrható rajta, egyszerűen tisztítható és higiénikus. Anyaga 1 mm vastagságú szilikonlap.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 61,50 cm
- szélesség: 41,50 cm
- tömege: 0,30 kg
- vastagság: 1 mm
Szívtorta recept
Hozzávalók:
5 db tojás
16 dkg liszt
25 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
5 evőkanál víz
3 evőkanál étolaj (olívaolaj)
Töltelékhez:
vaníliás pudingpor
tej
cukor
marcipán a bevonáshoz.
Elkészítése:
A hozzávalókból piskótát sütünk, 150°C- ón 1 (egy) órán át sütjük. Ha kihűlt vágjuk ketté és töltsük meg ízlés szerint, ízesíttet krémmel. A pudingot készítsük el a szokásos módon, majd ha kihűlt töltsük meg vele a tortát. Tetszés szerint lazíthatjuk kihabosított vajjal vagy tejszínnel is. Ezzel megtöltjük a tortát. Tegyük a tortát hűvös helyre, hogy megdermedjen, majd kívülről is kenjük be krémmel. A marcipánunkat nyújtsuk ki kb. 2-3 mm vastagra és ezzel vonjuk be a tortát. A maradék marcipánt színezzük be és szaggassunk belőle szívformákat és vízzel ragasszuk a tortára.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 61,50 cm
- szélesség: 41,50 cm
- tömege: 0,30 kg
- vastagság: 1 mm
Szívtorta recept
Hozzávalók:
5 db tojás
16 dkg liszt
25 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
5 evőkanál víz
3 evőkanál étolaj (olívaolaj)
Töltelékhez:
vaníliás pudingpor
tej
cukor
marcipán a bevonáshoz.
Elkészítése:
A hozzávalókból piskótát sütünk, 150°C- ón 1 (egy) órán át sütjük. Ha kihűlt vágjuk ketté és töltsük meg ízlés szerint, ízesíttet krémmel. A pudingot készítsük el a szokásos módon, majd ha kihűlt töltsük meg vele a tortát. Tetszés szerint lazíthatjuk kihabosított vajjal vagy tejszínnel is. Ezzel megtöltjük a tortát. Tegyük a tortát hűvös helyre, hogy megdermedjen, majd kívülről is kenjük be krémmel. A marcipánunkat nyújtsuk ki kb. 2-3 mm vastagra és ezzel vonjuk be a tortát. A maradék marcipánt színezzük be és szaggassunk belőle szívformákat és vízzel ragasszuk a tortára.
Paraméterek
Szilikon termék | |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Bordó |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*