- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kenyértartók
- Rozsdamentes kenyértartó 39×25 cm
Rozsdamentes kenyértartó 39×25 cm
Rozsdamentes kenyértartó 39×25 cm
billenőajtós kenyértartó, kenyértároló, kenyértartó doboz, dobozos kenyértartó
Ár:
15.990 Ft
Cikkszám:
PL689009-AMB
Gyártói cikkszám:
68900
Vonalkód:
5904134689009
Gyártó:
Súly:
1.30 kg
Szélesség:
25.50 cm
Hosszúság:
39 cm
Magasság:
27.50 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes kenyértartó 39×25 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga nemesacél és plexi lemez. Tisztítása, hagyományos módon, az-az nedves ruhával tisztára törüljük.
Részletes méretleírás:
- hosszúság (teljes): 39 cm; - hasznos hosszúság: 37,5 cm
- szélesség (mélység): 25,5 cm; - hasznos szélesség (mélység):24,5 cm
- magasság: 29 cm; - hasznos magasság: 27,5 cm
- tömeg: 1,300 kg
Kenyérpirítás
A pirítós olyan kenyér, amit megbarnítanak azáltal, hogy sugárzó hőnek teszik ki. A pirítástól a kenyér meg is keményedik egy kicsit és könnyebben elbírja a rátéteket (például könnyebb megkenni).
A kenyér pirítását körültekintően kell végezni, nehogy odaégjen. A kenyeret nem szabad túl vékonyra vágni, és miután elkészült, azonnal le kell venni, különben elszenesedik. Az elszenesedett részt késsel le kell kaparni a kenyérről. (egyes kutatások szerint az elszenesedett rész elfogyasztása növeli a rákbetegség kockázatát).
A pirítóst általában zsírral, vajjal vagy margarinnal megkenve fogyasztják. Az angolok szívesen tesznek rá lekvárt vagy marmeládét (gyümölcskocsonya) is. Szendvics készítésére is alkalmas.
Egy régi francia vicc szerint az angolok azért találták fel a pirítóst, mert ez volt az egyetlen módszer, hogy képesek legyenek megkenni egy kenyeret az angliai időjárás mellett.
Részletes méretleírás:
- hosszúság (teljes): 39 cm; - hasznos hosszúság: 37,5 cm
- szélesség (mélység): 25,5 cm; - hasznos szélesség (mélység):24,5 cm
- magasság: 29 cm; - hasznos magasság: 27,5 cm
- tömeg: 1,300 kg
Kenyérpirítás
A pirítós olyan kenyér, amit megbarnítanak azáltal, hogy sugárzó hőnek teszik ki. A pirítástól a kenyér meg is keményedik egy kicsit és könnyebben elbírja a rátéteket (például könnyebb megkenni).
A kenyér pirítását körültekintően kell végezni, nehogy odaégjen. A kenyeret nem szabad túl vékonyra vágni, és miután elkészült, azonnal le kell venni, különben elszenesedik. Az elszenesedett részt késsel le kell kaparni a kenyérről. (egyes kutatások szerint az elszenesedett rész elfogyasztása növeli a rákbetegség kockázatát).
A pirítóst általában zsírral, vajjal vagy margarinnal megkenve fogyasztják. Az angolok szívesen tesznek rá lekvárt vagy marmeládét (gyümölcskocsonya) is. Szendvics készítésére is alkalmas.
Egy régi francia vicc szerint az angolok azért találták fel a pirítóst, mert ez volt az egyetlen módszer, hogy képesek legyenek megkenni egy kenyeret az angliai időjárás mellett.
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*