Edényfogó kesztyű levendulás 26 cm

Levendula mintás forróedényt fogó hőálló pamut kesztyű 26 cm hosszú, csuklónál 15 cm széles.
Levendula mintás forróedényt fogó hőálló pamut kesztyű 26 cm hosszú, csuklónál 15 cm széles.
Edényfogó kesztyű levendulás 26 cm
Edényfogó kesztyű levendulás 26 cm
Edényfogó kesztyű levendulás 26 cm
Edényfogó kesztyű levendulás 26 cm
pamutból készült edényfogó kesztyű
Ár:
1.450 Ft
Cikkszám:
CZ391419-BQT
Vonalkód:
8591022391419
Súly:
6.50 dkg
Szélesség:
17 cm
Hosszúság:
26 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Óvatosan kell bánni a forró edényekkel. Az Edényfogó kesztyű levendulás 26 cm gondoskodik arról, hogy ne égessük meg a kezünket, és ne ejtsük le a frissen kisült süteményt vagy vacsorát a konyha padlózatára. Az anyaga 100% -os pamut. A piros babos edényfogó kesztyű mosógépben mosható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 26 cm
- szélesség csuklónál: 15 cm; - hüvelykujjnál: 17 cm; - ujjbegynél: 11 cm
- tömeg: 0,065 kg

Málnás-meggyes gyümölcstorta

Hozzávalók
A piskótához
   4 db tojás
   4 evőkanál finomliszt
   4 ek cukor
 0,50 csomag sütőpor
 0,50 ek vaj (a forma kikenéséhez)

A tetejére
  0,50 l tej
  1 tasak vaníliás pudingpor
  1 csomag tortazselé (színtelen)
  1 csomag vaníliás cukor
 10 dkg meggy (magozott)
 10 dkg málna

Elkészítése:
- A gyümölcstorta formát kivajazzuk, majd selyempapírral kibéleljük. A széleit körben levágjuk, hogy ne legyen sokkal magasabb, mint a formánk, mert akkor sütés közben megég. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéhez hozzákanalazzuk a cukrot, és kézi mixerrel, 3-as fokozaton kemény habbá verjük. Ezután 1-es fokozaton egyenként hozzákeverjük a tojás sárgákat, végül egy fakanállal óvatosan beleforgatjuk a lisztet és a sütőport. A tésztát a tortaformába töltjük, és előmelegített sütőbe toljuk. 10 percig magasabb hőfokon (kb. 200-220 fok) sütjük, majd letesszük takarékra (kb. 180-160 fok) és további 15-20 perc alatt készre sütjük. A kész piskótát kivesszük a sütőből, kiborítjuk a formából, és óvatosan lehúzzuk róla a papírt. Hűlni hagyjuk.
- Amíg a piskótánk sül, a gyümölcsöket megmossuk, lecsepegtetjük, és elkészítjük a vaníliás pudingot. Miután a pudingot többször is átkeverve langyosra hűtöttük, a felét rákanalazzuk a kész piskótánkra, és egyenletesen elsimítjuk rajta. Ezután tetszőleges elrendezésben mehetnek rá a gyümölcsök, majd a tetejüket megszórjuk a vaníliás cukorral.
- A színtelen tortazselét 1,5 dl vízzel és 1,5 dl meggylével a tasak leírása szerint elkészítjük. (Ha friss meggy kerül a tortára, és nincs ennyi meggylevünk, akkor használhatunk piros tortazselét is.) Amikor már langyos a zselénk, akkor kanalazzuk a torta tetejére, hogy leszivárogva ne áztassa el az egész piskótát, hanem egyből megdermedjen a tetején. 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Pamut 100% -os
Mosogatógéppel mosható:Nem
Mosógépben mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek