Üvegtartályos citromfacsaró 400 ml

Üvegtartályos citromfacsaró 400 ml
Üvegtartályos citromfacsaró 400 ml
Üvegtartályos citromfacsaró 400 ml
Üvegtartályos citromfacsaró 400 ml
Üvegtartályos citromfacsaró 400 ml
Üvegtartályos citromfacsaró 400 ml
Üvegtartályos citromfacsaró 400 ml
citromcsavaró, citrusprés
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
CZ327074-BQT
Gyártói cikkszám:
34131425
Vonalkód:
8591022327074
Súly:
0.26 kg
Ürtartalom:
0.40 l
Magasság:
12 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:

Termékváltozatok:

Szín:

Az üvegtartályos citromfacsaró 400 ml -es a citrusfélék levének kinyerése alkalmas. Anyag összetétele: - üvegtartály, kemény műanyag (plexi) a csavaró-facsaró egység, és szilikon tömítőgyűrű. A citromfacsaró fedele csavarozással illeszkedik az üveg tartályhoz, így egyetlen csepp sem mehet kárba a lédús gyümölcsből.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg.
Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő: 9 cm
- magasság üvegtartály: 8,5 cm
- magasság: - üvegtartály+csavaró egység: 12 cm
- tömeg: 0,265 kg
- űrtartalom: 0,40 liter

Húsvéti bárány csorba
 
Hozzávalók 3 (három) főre:
40 dkg bárányoldalas
60 dkg vöröshagyma
60 dkg gyökér
20 dkg sárgarépa
20 dkg burgonya
15 dkg ceruzabab vagy zöldbab
  2 evőkanál olívaolaj
  1 teáskanál só
  1 ágacska friss tárkony vagy 1 mokkáskanál szárított
  2 liter víz
  1 db citrom
  2 dkg liszt
  1 gerezd fokhagyma
- tört színes bors
 
Elkészítése:
A zöldségeket vágjuk 1×1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon. 6-7 perc után adjuk a zöldségekhez a megmosott, kisebb darabokra vágott oldalast, és tovább pároljuk, amíg a hús kifehéredik. Ekkor szórjuk meg liszttel, jól keverjük össze, majd öntsük fel vízzel, vagy húsalap lével. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a tárkonyt. Forraljuk fel, szedjük le a keletkező habot, majd lefedve, kb. 1 órán át főzzük alacsony hőfokon. Ha mirelit, már blansírozott ceruzababot használunk, elég, ha a főzési idő utolsó negyedében adjuk a leveshez. Akkor jó, ha a hús szinte leesik a csontról. Amikor elkészült, keverjük hozzá a friss citromlevet. Tálaláskor tejföllel és friss tárkonnyal kínálhatjuk.

Üvegtermék
A termék anyag összetétele:Jénai üveg
Mércézett:Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Kapcsolódó termékek

Megnézett termékek