- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Rozsdamentes nyeles nokedliszaggató
Rozsdamentes nyeles nokedliszaggató
Rozsdamentes nyeles nokedliszaggató
galuskaszaggató, nokedlikészítő, galuska készítő
Ár:
2.850 Ft
Cikkszám:
CZ022428-TOR
Vonalkód:
8591177022428
Gyártó:
Súly:
13 dkg
Ürtartalom:
0.70 l
Magasság:
2.75 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes nyeles nokedliszaggató beszerzése a legjobb választás. Ez egy háztartási eszköz, ami hengeresre alakított nemesacél keretből és fúratott aljzatból készült. Anyaga 18/10-es nemesacél a szaggató tégely, és markolat.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 18 cm; - külső: 19 cm
- hosszúság nyéllel: 35 cm
- magasság belső: 2,70 cm; - külső: 2,75 cm
- lyuk átmérő: 9 mm
- tömege: 0,130 kg
- űrtartalom: 0,70 liter
Magyaros körömpörkölt
Hozzávalók:
3-4 köröm
2 fej vöröshagyma
1 evőkanál édes pirospaprika (lehet csípős is vagy pedig fele, fele arányba ízlés szerint)
2 db zöldpaprika
1 db paradicsom
3 evőkanál olíva olaj
1 evőkanál vegeta
só ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakjuk, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzzük úgy, hogy a csontok elváljanak a hústól. Levéből kiszedjük, az összes csontot és a húst félretesszük. A vöröshagymát tisztítás után apróra daraboljuk, és olajon vagy sertés zsíron üvegesre dinszteljük, ezután a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát, a vegetát és a borsot. Ráöntünk két evőkanál köröm - főzőlevet, majd a tűzre visszatesszük. Beletesszük a kicsontozott, darabokra vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot és annyi főző lével öntjük fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt pár percig forraljuk. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 18 cm; - külső: 19 cm
- hosszúság nyéllel: 35 cm
- magasság belső: 2,70 cm; - külső: 2,75 cm
- lyuk átmérő: 9 mm
- tömege: 0,130 kg
- űrtartalom: 0,70 liter
Magyaros körömpörkölt
Hozzávalók:
3-4 köröm
2 fej vöröshagyma
1 evőkanál édes pirospaprika (lehet csípős is vagy pedig fele, fele arányba ízlés szerint)
2 db zöldpaprika
1 db paradicsom
3 evőkanál olíva olaj
1 evőkanál vegeta
só ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakjuk, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzzük úgy, hogy a csontok elváljanak a hústól. Levéből kiszedjük, az összes csontot és a húst félretesszük. A vöröshagymát tisztítás után apróra daraboljuk, és olajon vagy sertés zsíron üvegesre dinszteljük, ezután a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát, a vegetát és a borsot. Ráöntünk két evőkanál köröm - főzőlevet, majd a tűzre visszatesszük. Beletesszük a kicsontozott, darabokra vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot és annyi főző lével öntjük fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt pár percig forraljuk. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Átmérő belső: | 18.00 cm |
Átmérő külső: | 19.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 35.00 cm |
Magasság belső: | 2.70 cm |
Magasság külső: | 2.75 cm |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*