- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós rozsdamentes fazék 8,50 literes
Indukciós rozsdamentes fazék 8,50 literes
Indukciós rozsdamentes fazék 8,50 literes
fazék üvegfedővel, króm-nikkel fazék, vastagfalu fazék
Ár:
14.990 Ft
Cikkszám:
PL687876-AMB
Vonalkód:
5904134687876
Gyártó:
Súly:
1.75 kg
Ürtartalom:
8.50 l
Magasság:
25 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Indukciós rozsdamentes fazék 8,50 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, üveg hőálló fedő, szegecselt fülek az edényen, lecsavarozható fém gomb a fedőn. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. A több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Mosogatógépbe rakható. Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 24 cm; - külső: 25,70 cm; - fülekkel: 35,70 cm
- magasság belső: 20 cm; - külső: 20,50 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 1,745 kg; - fedő nélkül: 1,220 kg
- űrtartalom: 8,5 liter
Bableves csülökkel és kolbásszal
Hozzávalók (kb. hat adag)
25 dkg szárazbab (tarka vagy fehér)
20 dkg füstölt csülök (csontozott)
15 dkg füstölt kolbász, karikázva
4 szál sárgarépa, karikára vágva
2 szál petrezselyemgyökér, karikára vágva
2 db nagyobb krumpli, közepes kockára vágva
1 nagy fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
só, bors, ízlés szerint
4 evőkanál olaj
1 csapott evőkanál fűszerpaprika
1 kötés aprított petrezselyem
1 - 3 petrezselyem
4 babérlevél
tejföl
2 evőkanál liszt (elhagyható)
Elkészítése:
A babot legalább 7-8 órára hideg vízben áztatjuk.
Egy magas fazékba főni tesszük a mosott, darabolt csülköt, a tisztított hagymát, egy összekötözött petrezselyem csomagot, fokhagymát, babérlevelet, borsot annyi vízben, hogy ellepje, még ne sózzuk! (A csülök elég ízt adhat, várjuk meg, míg megfő.)
Kb. egy-másfél óra elteltével jöhet az áztatott bab, közben a vizet folyamatosan pótoljuk, ha elfőtt volna.
Fél óra múlva tegyük bele a répákat, 20 perc múlva a krumpli kockákat és a karikára vágott kolbászt. Ekkor jöhet a fűszerpaprika, attól függően, mennyi színt engedett magából a kolbász.
Ha minden hozzávaló megpuhult, akkor elkészült a levesünk, és vegyük ki belőle a hagymát és a petrezselyem csomót.
Tetszés szerint besűríthetjük lisztből, zúzott fokhagymából, pirospaprikából és olajból készült rántással, vagy főzhetünk bele pár marék csipetkét.
Aki savanyúan szereti, tegyen hozzá pár evőkanál ecetet a krumplival és kolbásszal együtt a fazékba.
Tálaláskor szórjuk meg aprított petrezselyemmel levesünket, de a legfontosabb, hogy az asztalon legyen nagyon-nagyon sok tejföl!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 24 cm; - külső: 25,70 cm; - fülekkel: 35,70 cm
- magasság belső: 20 cm; - külső: 20,50 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 1,745 kg; - fedő nélkül: 1,220 kg
- űrtartalom: 8,5 liter
Bableves csülökkel és kolbásszal
Hozzávalók (kb. hat adag)
25 dkg szárazbab (tarka vagy fehér)
20 dkg füstölt csülök (csontozott)
15 dkg füstölt kolbász, karikázva
4 szál sárgarépa, karikára vágva
2 szál petrezselyemgyökér, karikára vágva
2 db nagyobb krumpli, közepes kockára vágva
1 nagy fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
só, bors, ízlés szerint
4 evőkanál olaj
1 csapott evőkanál fűszerpaprika
1 kötés aprított petrezselyem
1 - 3 petrezselyem
4 babérlevél
tejföl
2 evőkanál liszt (elhagyható)
Elkészítése:
A babot legalább 7-8 órára hideg vízben áztatjuk.
Egy magas fazékba főni tesszük a mosott, darabolt csülköt, a tisztított hagymát, egy összekötözött petrezselyem csomagot, fokhagymát, babérlevelet, borsot annyi vízben, hogy ellepje, még ne sózzuk! (A csülök elég ízt adhat, várjuk meg, míg megfő.)
Kb. egy-másfél óra elteltével jöhet az áztatott bab, közben a vizet folyamatosan pótoljuk, ha elfőtt volna.
Fél óra múlva tegyük bele a répákat, 20 perc múlva a krumpli kockákat és a karikára vágott kolbászt. Ekkor jöhet a fűszerpaprika, attól függően, mennyi színt engedett magából a kolbász.
Ha minden hozzávaló megpuhult, akkor elkészült a levesünk, és vegyük ki belőle a hagymát és a petrezselyem csomót.
Tetszés szerint besűríthetjük lisztből, zúzott fokhagymából, pirospaprikából és olajból készült rántással, vagy főzhetünk bele pár marék csipetkét.
Aki savanyúan szereti, tegyen hozzá pár evőkanál ecetet a krumplival és kolbásszal együtt a fazékba.
Tálaláskor szórjuk meg aprított petrezselyemmel levesünket, de a legfontosabb, hogy az asztalon legyen nagyon-nagyon sok tejföl!
Paraméterek
Fazék | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Átmérő belső: | 24.00 cm |
Átmérő külső: | 25.70 cm |
Magasság belső: | 20.00 cm |
Magasság külső: | 20.50 cm |
Magasság fedővel: | 25.00 cm |
Indukciós: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mércézett: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Sütőbe tehető: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*