Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm

Bükkfából készült redőnyzáras 38 cm hosszú, 29 cm széles, 28 cm magas kenyér és pékáru tartó.
Bükkfából készült redőnyzáras 38 cm hosszú, 29 cm széles, 28 cm magas kenyér és pékáru tartó.
Bükkfából készült farolóval zárható doboz a péksütemények zártérben való tartására.
Bükkfából készült farolóval zárható doboz a péksütemények zártérben való tartására.
Bükkfából készült farolóval zárható doboz a péksütemények zártérben való tartására.
Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm
kenyértartó doboz, fiókos kenyértartó, kenyértartó fából
Ár:
14.990 Ft
Cikkszám:
PL095383
Gyártói cikkszám:
095383
Vonalkód:
5903456095383
Súly:
2.26 kg
Szélesség:
29 cm
Hosszúság:
38 cm
Magasság:
28 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
A Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje, könnyen tisztítható a célszerűsége pedig vitathatatlan. Keményfából készült olyan konyhai eszköz, amely a szeletelt, vagy a megkezdett kenyér tárolására, puhán tartására alkalmas. Meggátolja a kenyér kiszáradását, megvédi a portól, fénytől és netalán a konyhába bekerült bogaraktól. Ellensége a nem tisztán-tartás, és a nagyon dohos helység.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 38 cm
- szélesség (mélység): 29 cm; - hasznos szélesség (mélység): 24 cm
- magasság: 28 cm; - hasznos magasság: 23,5 cm
- tömeg: 2,255 kg

Krumplis házikenyér

Hozzávalók:
 1 kg finomliszt
 30-40 dkg főtt, áttört burgonya
 3 dkg só
 4 dkg élesztő
 5-6 dl víz
 1 dl olaj
 1 evőkanál cukor
 1 evőkanál tejpor

Elkészítése:
A burgonyát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és héjában, sós vízben puhára főzzük. A puhára főzött burgonyát meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Hagyjuk kihűlni, és utána a langyos átszitált liszttel egy nagyobb méretű tálban összedolgozzuk. Az élesztőt 1 dl vízzel, a cukorral és a tejporral összekeverjük és kelni hagyjuk 10-15 percig. Ezután ráöntjük a burgonyás lisztre és összedolgozzuk a megkelt élesztővel. Vízben feloldjuk a sót, fokozatosan hozzáöntjük a liszthez és megkezdjük a dagasztást. A dagasztás végén a tésztába beledolgozzuk az olajt. Akkor lesz jó a tészta, ha kezünkről és az edény oldaláról könnyen elválik, és az állománya közepesen kemény.
A tésztából cipót formázunk, a tetejét meglisztezzük, konyharuhával letakarjuk, közepesen meleg helyre tesszük, és 3 órát kelesztjük. Ez után ismét átgyúrjuk, tetszés szerint formázzuk, tepsibe helyezzük, majd 60 percig pihentetjük. Ez után tojással megkenjük, 3-4 helyen késsel bevágjuk és közepes erősségű tűzön 50 - 60 percig lassan sütjük.
Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Magasság belső:23.50 cm
Szélesség belső:24.00 cm

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek