Fa kenyértartó 33×25×25 cm

Bükkfából készült redőnyzáras 32 cm hosszú, 25 cm széles, 25 cm magas kenyér és pékáru tartó.
Bükkfából készült redőnyzáras 32 cm hosszú, 25 cm széles, 25 cm magas kenyér és pékáru tartó.
Fa kenyértartó 33×25×25 cm
Fa kenyértartó 33×25×25 cm
Fa kenyértartó 33×25×25 cm
Fa kenyértartó 33×25×25 cm
kenyértároló, redőnyös kenyértartó, kenyértartó doboz, dobozos kenyértartó
Ár:
11.250 Ft
Cikkszám:
HU900435
Gyártói cikkszám:
RS-10710
Vonalkód:
5999564900435
Súly:
1.65 kg
Ürtartalom:
6 l
Szélesség:
25 cm
Hosszúság:
32 cm
Magasság:
15.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A Fa kenyértartó 33×25×25 cm gyakorlatias, könnyen tisztítható. Keményfából készült konyhai redőnyös tároló eszköz, amely a szeletelt, vagy a megkezdett kenyér tárolására, puhán tartására alkalmas. Meggátolja a kenyér kiszáradását, megvédi a portól, fénytől és netalán a konyhába bekerült bogaraktól. Ellensége a nem tisztán-tartás és a nagyon dohos helység.

Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 28,50 cm; - külső:32 cm
- szélesség belső: 20 cm; - külső: 25 cm
- magasság: 21,50 cm; - hasznos magasság: 25 cm
- tömeg: 1,655 kg

Burgonyás házikenyér

Hozzávalók:
 30-40 dkg főtt, áttört burgonya
 1 kg finomliszt
 4 dkg élesztő
 3 dkg só
 5-6 dl víz
 1 dl olaj
 1 evőkanál cukor
 1 evőkanál tejpor

Elkészítése:
A burgonyát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és héjában, sós vízben puhára főzzük. A puhára főzött burgonyát meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Hagyjuk kihűlni, és utána a langyos átszitált liszttel egy nagyobb méretű tálban összedolgozzuk. Az élesztőt 1 dl vízzel, a cukorral és a tejporral összekeverjük és kelni hagyjuk 10-15 percig. Ezután ráöntjük a burgonyás lisztre és összedolgozzuk a megkelt élesztővel. Vízben feloldjuk a sót, fokozatosan hozzáöntjük a liszthez és megkezdjük a dagasztást. A dagasztás végén a tésztába beledolgozzuk az olajt. Akkor lesz jó a tészta, ha kezünkről és az edény oldaláról könnyen elválik, és az állománya közepesen kemény.
A tésztából cipót formázunk, a tetejét meglisztezzük, konyharuhával letakarjuk, közepesen meleg helyre tesszük, és 3 órát kelesztjük. Ez után ismét átgyúrjuk, tetszés szerint formázzuk, tepsibe helyezzük, majd 60 percig pihentetjük. Ez után tojással megkenjük, 3-4 helyen késsel bevágjuk és közepes erősségű tűzön 50-60 percig lassan sütjük.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Hosszúság belső:28.50 cm
Hosszúság külső:32.00 cm
Magasság belső:11.50 cm
Magasság külső:15.50 cm
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek