- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kávéfőzők
- Presszókávéfőző 9 személyes
Presszókávéfőző 9 személyes
Presszókávéfőző 9 személyes
kávéfőző 9 adagos, kotyogós kávéfőző
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
HU201432
Gyártói cikkszám:
92121
Vonalkód:
5999541201432
Gyártó:
Súly:
0.46 kg
Ürtartalom:
0.40 l
Magasság:
20 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy presszókávéfőző 9 személyes beszerzése a legjobb választás. Anyag összetétele: - 99 % -os vegytiszta élelmiszeripari polírozott alumínium öntvény. A hagyományos nem elektromos kávéfőző formatervezett és hőre keményedő műanyag nyéllel felszerelt. Különleges szűrője 9 kávéadag lefőzését teszi lehetővé. Takarékos az energiával és kávéval egyaránt. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhely) egyaránt használható. Indukciós (gerjesztéses), tűzhelyen nem üzemel. Presszó és cappuccino kávék készítésére kiváló.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 10 cm; - felső: 11 cm; közép: - 8 cm
- magasság: 20 cm
- tömeg: 0,460 kg
- űrtartalom: 9 adag kávé
Eszpresszókávé!
A magyar származású Francesco Illy (Illy Ferenc) fejlesztette ki a kávé vákuumos csomagolását, valamint a presszókávé-automata elődjét.
Eszpresszókávéról (röviden: presszókávé, de olasz eredete után elnevezése "espresso") akkor beszélünk, ha a 88-92 °C-os vizet 9 atmoszféranyomással préseli át az erre alkalmas gép, a mintegy 7 g őrölt kávéból készült, tömörített "pogácsán", 20-30 másodperc alatt. Az eredmény 25-35 ml főzet. A rövidebb espresso-t ristretto-nak, a hosszabbat lungo-nak hívják. Ezek szolgálnak alapul a cappuccino, a macchiato, a latte macchiato és számos más kávéital készítéséhez. A megfelelő minőségű kávéból a fenti paraméterek betartásával készített espresso tetején 2–4 mm vastagságú, hosszabb ideig megmaradó sűrű krém (crema) képződik.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 10 cm; - felső: 11 cm; közép: - 8 cm
- magasság: 20 cm
- tömeg: 0,460 kg
- űrtartalom: 9 adag kávé
Eszpresszókávé!
A magyar származású Francesco Illy (Illy Ferenc) fejlesztette ki a kávé vákuumos csomagolását, valamint a presszókávé-automata elődjét.
Eszpresszókávéról (röviden: presszókávé, de olasz eredete után elnevezése "espresso") akkor beszélünk, ha a 88-92 °C-os vizet 9 atmoszféranyomással préseli át az erre alkalmas gép, a mintegy 7 g őrölt kávéból készült, tömörített "pogácsán", 20-30 másodperc alatt. Az eredmény 25-35 ml főzet. A rövidebb espresso-t ristretto-nak, a hosszabbat lungo-nak hívják. Ezek szolgálnak alapul a cappuccino, a macchiato, a latte macchiato és számos más kávéital készítéséhez. A megfelelő minőségű kávéból a fenti paraméterek betartásával készített espresso tetején 2–4 mm vastagságú, hosszabb ideig megmaradó sűrű krém (crema) képződik.
Paraméterek
Kávéfőző | |
A termék anyag összetétele: | Élelmiszeripari alumínium |
Átmérő alsó: | 10.00 cm |
Átmérő felső: | 11.00 cm |
Átmérő közép: | 8.00 cm |
Indukciós: | Nem |
Mércézett: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*