- Főoldal
- Termékcsoportok
- Klopfoló - Húsklopfoló - Rostlazító
- Kézi húspuhító, rostlazító hústű és páclé befecskendező
Kézi húspuhító, rostlazító hústű és páclé befecskendező
Kézi húspuhító, rostlazító hústű és páclé befecskendező
húslazító tű, húsrostlazító tű, hús porhanyósító, hús tenderizáló
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
HU-578770-ITL
Gyártói cikkszám:
10435
Vonalkód:
5999558578770
Gyártó:
Súly:
0.27 kg
Ürtartalom:
0.30 l
Magasság:
22.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-10 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
A kézi húspuhító, rostlazító hústű és páclé befecskendező segítségével könnyedén tudjuk előkészíteni a húsokat a sütéshez, amelyeknek az íze és állaga így jobbá válik. Minden állati eredetű hús rostjainak lazításához kiválóan alkalmas eszköz. Ennek a különleges klopfoló és fecskendezőnek köszönhetően a húsok megőrzik szaftosságukat, és a sült húsok (steakek) rendkívül puhák maradnak. A kézi húspuhító, rostlazító hústű és páclé befecskendező a grillezésnél is jó szolgálatot tesz, majdnem 40%-kal csökkenti a sülési időt.
A sütni való hús elkészítése nagyon egyszerű. Helyezzük a marha, sertés vagy bármilyen más állati eredetű húsból készült szeleteket egy vágódeszkára. Tegyük a húspuhítót a szeletre, és nyomjuk le a fogantyút. Ezáltal a tűket a húsba nyomjuk. Ismételjük meg ezt a folyamatot a hússzelet teljes felületén. A nagyon hegyes rozsdamentes tűk meglazítják (szétfeszítik) a hús rostjait, így az elkészített hús puhább lesz. Ha megpuhult, tetszés szerint pácolhatjuk és ízesíthetjük a húst. A három különleges fecskendőtűnek köszönhetően a húspác közvetlenül a vastagabb húsok belsejébe fecskendezhető, ezáltal egyenletesen és sokkal jobban magába szívja a fűszereket, a pácot. Megjegyzés: - Ennek a fecskendős húslágyítónak köszönhetően a steakek akár 40%-kal jobban fűszerezettek és szaftosabbak lesznek.
Használata biztonságos! - A hegyes tűk csak akkor mennek bele a húsba, amikor a fogantyút lenyomjuk, és maguktól visszahúzódnak, amikor elengedjük, így tökéletes biztonságot nyújtva a használat során.
Ajánljuk a steak, rántott hús, inas húsok előkészítéséhez
Használatával a hústermékek puhábbak, lazább szerkezetűek és ízletesebbek lesznek.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható.
Figyelem!
Nem gyermekjáték, a gyermekek elől gondosan el kell zárni!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 6,80 cm; - közép: 7,50 cm; - felső: 3,60 cm
- átmérő (fecskendőszár): 9 cm
- magasság: 22,50 cm
- tömeg: 0,275 kg
- űrtartalom: 0,30 liter
- rostlazító tűk hossza: 3 cm; - darabszáma: 3×9 db (18)
- befecskendező tűk száma: 3 db
Sertés tarja tárcsán
Tárcsázni jó! A tárcsán mindig finom étel készül. Legtöbbször hús. Ez lehet tarja, csirke, szalonna, virsli, kolbász… a tárcsán való sütésben még az is jó, hogy a húsokkal együtt elkészíthető a köret is. Köretnek krumplit, gombát és hagymát szokás sütni.
A tárcsázásban azonban az a legjobb, hogy barátok is kellenek hozzá!
Hozzávalók (4 fő)
4-8 szelet tarja
4-8 db csirke comb
- 1 liter olaj (olíva az igazi)
- kb. 1 kg krumpli
- fél kg gomba
- fél kg hagyma
Elkészítése:
A hússzeleteket előző este hús és rostlazítóvá fellazítjuk, majd bepácoljuk.
A gombát, a hagymát, a burgonyát megtisztítjuk. A krumplit hasábra, a hagymát és a gombát karikára vágjuk.
A tárcsa úgy működik, mint egy hatalmas wok. Az olajt úgy öntsük a tárcsába, hogy a pereme is mindenhol olajos legyen. Azaz lassan, türelmesen, centiről centire haladva.
Először a tarját tesszük bele. Le középre, az összegyűlt olajba, majd egy villával húzzuk fel a tárcsa szélére. A húst gyakran kell forgatni, és az olajba mártogatni, hogy ne száradjon ki. Ha a tárcsa széle már tele van husival, következik a krumpli. Az alul összegyűlt olajba tegyünk annyi lecsöpögtetett krumplit, hogy az olaj ellepje. Ha a krumpli megsült, akkor jöhet a hagyma, illetve a gomba sütése. A zöldségek valamivel hamarabb sülnek, mint a hús.
Tapasztalatom szerint az első adag krumpli teljesen elfogy, mire a húst lehet levenni a tárcsáról.
A krumplit, hagymát és gombát nem fontos fűszerezni, mert a fűszeres olajban nagyon finom ízű lesz.
A sütni való hús elkészítése nagyon egyszerű. Helyezzük a marha, sertés vagy bármilyen más állati eredetű húsból készült szeleteket egy vágódeszkára. Tegyük a húspuhítót a szeletre, és nyomjuk le a fogantyút. Ezáltal a tűket a húsba nyomjuk. Ismételjük meg ezt a folyamatot a hússzelet teljes felületén. A nagyon hegyes rozsdamentes tűk meglazítják (szétfeszítik) a hús rostjait, így az elkészített hús puhább lesz. Ha megpuhult, tetszés szerint pácolhatjuk és ízesíthetjük a húst. A három különleges fecskendőtűnek köszönhetően a húspác közvetlenül a vastagabb húsok belsejébe fecskendezhető, ezáltal egyenletesen és sokkal jobban magába szívja a fűszereket, a pácot. Megjegyzés: - Ennek a fecskendős húslágyítónak köszönhetően a steakek akár 40%-kal jobban fűszerezettek és szaftosabbak lesznek.
Használata biztonságos! - A hegyes tűk csak akkor mennek bele a húsba, amikor a fogantyút lenyomjuk, és maguktól visszahúzódnak, amikor elengedjük, így tökéletes biztonságot nyújtva a használat során.
Ajánljuk a steak, rántott hús, inas húsok előkészítéséhez
Használatával a hústermékek puhábbak, lazább szerkezetűek és ízletesebbek lesznek.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható.
Figyelem!
Nem gyermekjáték, a gyermekek elől gondosan el kell zárni!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 6,80 cm; - közép: 7,50 cm; - felső: 3,60 cm
- átmérő (fecskendőszár): 9 cm
- magasság: 22,50 cm
- tömeg: 0,275 kg
- űrtartalom: 0,30 liter
- rostlazító tűk hossza: 3 cm; - darabszáma: 3×9 db (18)
- befecskendező tűk száma: 3 db
Sertés tarja tárcsán
Tárcsázni jó! A tárcsán mindig finom étel készül. Legtöbbször hús. Ez lehet tarja, csirke, szalonna, virsli, kolbász… a tárcsán való sütésben még az is jó, hogy a húsokkal együtt elkészíthető a köret is. Köretnek krumplit, gombát és hagymát szokás sütni.
A tárcsázásban azonban az a legjobb, hogy barátok is kellenek hozzá!
Hozzávalók (4 fő)
4-8 szelet tarja
4-8 db csirke comb
- 1 liter olaj (olíva az igazi)
- kb. 1 kg krumpli
- fél kg gomba
- fél kg hagyma
Elkészítése:
A hússzeleteket előző este hús és rostlazítóvá fellazítjuk, majd bepácoljuk.
A gombát, a hagymát, a burgonyát megtisztítjuk. A krumplit hasábra, a hagymát és a gombát karikára vágjuk.
A tárcsa úgy működik, mint egy hatalmas wok. Az olajt úgy öntsük a tárcsába, hogy a pereme is mindenhol olajos legyen. Azaz lassan, türelmesen, centiről centire haladva.
Először a tarját tesszük bele. Le középre, az összegyűlt olajba, majd egy villával húzzuk fel a tárcsa szélére. A húst gyakran kell forgatni, és az olajba mártogatni, hogy ne száradjon ki. Ha a tárcsa széle már tele van husival, következik a krumpli. Az alul összegyűlt olajba tegyünk annyi lecsöpögtetett krumplit, hogy az olaj ellepje. Ha a krumpli megsült, akkor jöhet a hagyma, illetve a gomba sütése. A zöldségek valamivel hamarabb sülnek, mint a hús.
Tapasztalatom szerint az első adag krumpli teljesen elfogy, mire a húst lehet levenni a tárcsáról.
A krumplit, hagymát és gombát nem fontos fűszerezni, mert a fűszeres olajban nagyon finom ízű lesz.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Műanyag és fém |
Átmérő alsó: | 6.80 cm |
Átmérő felső: | 3.60 cm |
Átmérő közép: | 7.50 cm |
Hőálló tartomány maximum: | 100 °C |
Hőálló tartomány minimum: | 10 °C |
Bal és Jobbkezses: | Igen |
Mércézett: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Mosógépben mosható: | Nem |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Nem |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Szigorúan TILOS |
Elhasadhat: | Helytelen tároláskor igen |
Eltörheti a lábam, ha ráesik: | Előfordulhat |
Elvághatja a kezet: | Helytelen használatkor |
Fagyasztóba tehető: | Nem |
Gyerekek elől el kell zárni: | Igen |
Hűtőszekrénybe tehető: | Nem |
Megszúrhatom magam, ha nem vigyázok: | Igen |
Nyílt láng érheti: | Szigorúan TILOS |
Nyílt lángra tehető: | Szigorúan TILOS |
Szabadon tárolható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*