- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hentes bárd - Húsbárd
- Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH
Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH
Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH
húsverő, húslazító, klopfoló, húsverő kalapács
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
KP-09/04-27-CH
Gyártó:
Súly:
47.50 dkg
Hosszúság:
27 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy csontvágó bárd és húsklopfoló CH beszerzése a legjobb választás. Anyaga rozsdamentes acél.
Részletes méretleírás:
- klopfoló fej: 4×3 cm
- vágófelület: 6,5 cm
- klopfoló fej+bárd: 9,5 cm; - nyéllel: 27 cm
- klopfoló szélesség: 4 cm
- vastagsága: 2 cm
- tömege: 0,475 kg
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
csipetke
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
só ízlés szerint
1 kiskanál petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- klopfoló fej: 4×3 cm
- vágófelület: 6,5 cm
- klopfoló fej+bárd: 9,5 cm; - nyéllel: 27 cm
- klopfoló szélesség: 4 cm
- vastagsága: 2 cm
- tömege: 0,475 kg
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
csipetke
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
só ízlés szerint
1 kiskanál petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*