Öntöttvas szögletes grillserpenyő 24 cm

Öntöttvas szögletes grillserpenyő 24 cm
Öntöttvas szögletes grillserpenyő 24 cm
Öntöttvas szögletes grillserpenyő 24 cm
Öntöttvas szögletes grillserpenyő 24 cm
Öntöttvas szögletes grillserpenyő 24 cm
Öntöttvas szögletes grillserpenyő 24 cm
öntöttvas serpenyő, grillezős serpenyő
Ár:
6.450 Ft
Cikkszám:
HU10376-ITL
Gyártó:
Súly:
1.86 kg
Ürtartalom:
0.80 l
Szélesség:
22 cm
Hosszúság:
22 cm
Magasság:
2 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Öntöttvas szögletes grillserpenyő 24 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga vasöntvény, vas a nyele fabetétes markolattal. Gáz, indukciós, elektromos, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Ha lecsatoljuk a nyelét, akkor mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjébe használható, az-az gáz, villany, fatüzelésű és bármilyen kemence. Szabadtéri tűzhelyre is kiváló. Semleges folyékony mosószert használjunk, töröljük szárazra, majd melegítsük fel, hogy kiszáradhasson. Ezzel megóvjuk a rozsdásodástól.

Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 19×19 cm; - külső: 20×20 cm
- hosszúság felső belső: 21,5×21,5 cm; - külső: 22×22 cm; - markolattal: 37 cm
- magasság belső: 1,80 cm; - külső: 2 cm
- tömeg: 1,860 kg
- űrtartalom: 0,80 liter

Steak sütése

Steaknek nevezünk minden szakszerűen vágott hússzeletet, tehát nem csak vesepecsenyéből szelt húsokat. Karajból, combból is készíthetünk steaket, sőt egyes csontos hússzeleteket is így nevezünk, mint pl. a porterhouse - steaket.
A marhasült általában akkor jó, ha belül piros vagy rózsaszín.
A RAM steaket mindkét oldalukon 3-3 percig süssük. Ekkor sülnek rózsaszínűre. A borjúkarajt mindkét oldalán 6 percig süssük. A sertéskarajt 5-6 percig süssük, a borjúszeletet, mindkét oldalán 4-4 percig, a medalionokat 3-3 percig, a báránykarajt szintén 3-3 percig süssük.
Ha a húst bundázzuk, süssük 1-2 perccel tovább.
 
Tipp:
- Ha egyszerre több hússzeletet sütünk ki, vágjuk ezeket egyforma vastagságúra.
- steaket csak öntöttvas serpenyőben süssünk, mert ezek alja egyenletesen veszi fel, és adja le a hőt.
- Süthetünk olajban, vagy növényi eredetű sütőmargarinban.
- Miután megsült a hús, öntsük le a zsírját, és forgassuk a steaket forró vajba. Ettől még ízletesebb lesz.
- Ha olajban pácoljuk a steaket, kipróbálhatjuk mogyoró-, dió-, olíva- vagy mandulaolajban pácolni, ezáltal különleges zamata lesz a húsnak.
- Tálalásig takarjuk le a kész steaket.
- Minden steaket, mindkét oldalán rövid ideig, nagy lángon pirítsuk meg. A hús felületén így rögtön kicsapódik a fehérje, és ízletes bevonatot képez.
Sütőedény
Anyag összetétele:Öntöttvas
Öntöttvas:Igen
Rozsdamentes:Nem
Zománcozott:Nem
Mosogatógépbe mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak


Szállítási díjak fizetési lehetőségek szerint!

Bankkártyás fizetéssel: 1 590 Ft.
Banki átutalással: 1 450 Ft.
Utánvétellel:
- Házhoz-szállítással: 1 990 Ft.
- Postán maradó: 1 750 Ft.

Szállítási idő!
Csomag összeállítási idő 2-7 munkanap.
Szállítja az MPL futárszolgálat.
Kézbesítés a csomag feladástól számított 1-2 munkanap.

Megjegyzés:
- Saját árukészlettel rendelkezünk, viszont előfordulhat, hogy a megrendelt termék kifogy. Ilyen esetbe 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot!

Telefonos ügyfélszolgálat:
Figyelem! - Számkijelzés nélküli telefonhívásokat nem fogadunk!

Hétfőtől - Péntekig:
   09 - 17 óra között
Szombaton:
   09 - 13 óra között
Vasárnap nincs ügyfélszolgálat!

Tel: 06-20-3710869
       06-30-8198418
E-mail: info@edenyhu.hu