- Főoldal
- Termékcsoportok
- Evőeszközök
- Teáskanál készlet 6 db-os
Teáskanál készlet 6 db-os
Teáskanál készlet 6 db-os
kiskanál, kávéskanál, desszertes kanál, teáskanál
Ár:
4.450 Ft
Cikkszám:
PL895844-AMB
Vonalkód:
5904134895844
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Teáskanál készlet 6 db-os beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél.
Mérete: - kanalak hosszúsága: 14 cm
A tea készítése
- A jó tea készítésének előfeltétele a jó minőségű ivóvíz. A teát úgy készítik, hogy a vizet kezdődő forrásig melegítik, a hosszabb forralás ugyanis nem előnyös. A hosszú ideig forrón tartott ún. Bojler-víz kedvezőtlenül befolyásolja az ital minőségét. A főzésre szolgáló edényt sohase használjuk más célokra. Legjobb a porcelánból készült kanna, vagy a jénai üvegből készült, ill. zománcozott teáskanna. Alapvető szabály, hogy a teát sohasem szabad főzni, forralni, hanem csak forró vízzel leönteni. A teáskannát először előmelegítjük, azután beleszórjuk a teát, amelyet kevés forró vízzel leöntünk, hogy a tealevelek szétnyíljanak. Csak ezután öntünk hozzá frissen forralt vizet, majd a kannát lefedjük, és 3-5 percig állni, kilúgozódni hagyjuk, azután leszűrjük, és fölszolgáljuk. A hosszabb ideig tartó állás, kilúgozódás nem előnyös, mert túl sok fanyar ízű csersav oldódik ki a levelekből. A tea készítéséhez sose használjunk már kifőzött tealeveleket. Az így készült ital értéktelen és nem is nevezhető teának.
Citrom fagylalt recept
Hozzávalók:
1/2 tejszín
1 dl tej
15 dkg cukor
4 db citrom vagy narancs
Elkészítése:
1/2 liter tejes tejszínt 15 dkg cukorral, 1 citrom reszelt héjával felforralunk. Kihűlve 4 citrom levét hozzáadjuk, leszűrjük, fagyasztjuk. Narancsból is ugyanígy készül.
Elkészítés ideje: 20 perc + fagyasztás.
Mérete: - kanalak hosszúsága: 14 cm
A tea készítése
- A jó tea készítésének előfeltétele a jó minőségű ivóvíz. A teát úgy készítik, hogy a vizet kezdődő forrásig melegítik, a hosszabb forralás ugyanis nem előnyös. A hosszú ideig forrón tartott ún. Bojler-víz kedvezőtlenül befolyásolja az ital minőségét. A főzésre szolgáló edényt sohase használjuk más célokra. Legjobb a porcelánból készült kanna, vagy a jénai üvegből készült, ill. zománcozott teáskanna. Alapvető szabály, hogy a teát sohasem szabad főzni, forralni, hanem csak forró vízzel leönteni. A teáskannát először előmelegítjük, azután beleszórjuk a teát, amelyet kevés forró vízzel leöntünk, hogy a tealevelek szétnyíljanak. Csak ezután öntünk hozzá frissen forralt vizet, majd a kannát lefedjük, és 3-5 percig állni, kilúgozódni hagyjuk, azután leszűrjük, és fölszolgáljuk. A hosszabb ideig tartó állás, kilúgozódás nem előnyös, mert túl sok fanyar ízű csersav oldódik ki a levelekből. A tea készítéséhez sose használjunk már kifőzött tealeveleket. Az így készült ital értéktelen és nem is nevezhető teának.
Citrom fagylalt recept
Hozzávalók:
1/2 tejszín
1 dl tej
15 dkg cukor
4 db citrom vagy narancs
Elkészítése:
1/2 liter tejes tejszínt 15 dkg cukorral, 1 citrom reszelt héjával felforralunk. Kihűlve 4 citrom levét hozzáadjuk, leszűrjük, fagyasztjuk. Narancsból is ugyanígy készül.
Elkészítés ideje: 20 perc + fagyasztás.
Paraméterek
Evőeszköz - Tálalóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*