- Főoldal
- Termékcsoportok
- Bográcsok
- Abáló kosár 45 cm
Abáló kosár 45 cm
Abáló kosár 45 cm
hurka abáló, hurkafőző kosár, halfőző kosár, szalonnaabáló kosár, kövesztő kosár
Ár:
8.250 Ft
Cikkszám:
HU142055
Vonalkód:
5999559142055
Gyártó:
Súly:
1.55 kg
Ürtartalom:
12.50 l
Magasság:
11 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Abáló kosár 45 cm -es termékünkből. Nélkül nincs disznóvágás. Anyag összetétel 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, furatozva, alakra préselve kizárva minden-nemű illesztést, forrasztást vagy hegesztést, utána pedig zománcozva. Fogantyúja gömbacél, ami mozgatható (dönthető, vagy felállítható) az abáló kosárra hegesztett tartószerkezetben.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 35 cm; - külső: 36 cm
- átmérő felső belső: 42,5 cm; - külső: 45 cm; - füleknél: 50 cm
- magasság belső: 10,70 cm (kosár), - felemelt fogantyúval: 36 cm
- tömeg: 1,550 kg
- űrtartalom: 12,50 liter
Erdélyi májas hurka
Hozzávalók:
1 sertésmáj
1 sertéstüdő
1 szív és 1 vese
20 dkg rizs
20 dkg vöröshagyma
50 dkg tokaszalonna
10 dkg mazsola
1 szelet körbevágott kenyér
6 db közepes nagyságú, savanykás, borízű alma
1 teáskanál pástétomfűszer
1 teáskanál pirospaprika
10 dkg zsír
ízlés szerint só (6-8 dkg)
1 teáskanál törött fekete bors (fele mennyiségben is lehet készíteni)
Elkészítése:
Az összes húsfélét és szalonnát (a máj kivételével) sós vízben puhára főzzük, majd levétől lecsöpögtetjük és ledaráljuk. A májat nyersen hozzádaráljuk. A kenyeret egészen apróra vagdaljuk, és úgy adjuk a masszához. Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk és lereszeljük, a mazsolát ledaráljuk. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk vagy megreszeljük, és a zsíron üvegesre fonnyasztjuk. A megmosott rizst megfőzzük, ezután hideg vízzel leöblítjük. Végül az egészet összekeverjük a fűszerekkel, és annyi húslevet adunk hozzá, hogy lágy masszát kapjunk. Ezt a masszát lazán betöltjük a hurkabélbe, és szorosan elkötjük, hogy a töltelék ki ne folyjon belőle. 20-25 percig abáljuk, majd hideg vízbe téve lehűtjük, és deszkán lecsepegtetjük. Fogyasztásig hideg helyen tároljuk.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 35 cm; - külső: 36 cm
- átmérő felső belső: 42,5 cm; - külső: 45 cm; - füleknél: 50 cm
- magasság belső: 10,70 cm (kosár), - felemelt fogantyúval: 36 cm
- tömeg: 1,550 kg
- űrtartalom: 12,50 liter
Erdélyi májas hurka
Hozzávalók:
1 sertésmáj
1 sertéstüdő
1 szív és 1 vese
20 dkg rizs
20 dkg vöröshagyma
50 dkg tokaszalonna
10 dkg mazsola
1 szelet körbevágott kenyér
6 db közepes nagyságú, savanykás, borízű alma
1 teáskanál pástétomfűszer
1 teáskanál pirospaprika
10 dkg zsír
ízlés szerint só (6-8 dkg)
1 teáskanál törött fekete bors (fele mennyiségben is lehet készíteni)
Elkészítése:
Az összes húsfélét és szalonnát (a máj kivételével) sós vízben puhára főzzük, majd levétől lecsöpögtetjük és ledaráljuk. A májat nyersen hozzádaráljuk. A kenyeret egészen apróra vagdaljuk, és úgy adjuk a masszához. Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk és lereszeljük, a mazsolát ledaráljuk. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk vagy megreszeljük, és a zsíron üvegesre fonnyasztjuk. A megmosott rizst megfőzzük, ezután hideg vízzel leöblítjük. Végül az egészet összekeverjük a fűszerekkel, és annyi húslevet adunk hozzá, hogy lágy masszát kapjunk. Ezt a masszát lazán betöltjük a hurkabélbe, és szorosan elkötjük, hogy a töltelék ki ne folyjon belőle. 20-25 percig abáljuk, majd hideg vízbe téve lehűtjük, és deszkán lecsepegtetjük. Fogyasztásig hideg helyen tároljuk.
Paraméterek
Edény | |
Átmérő alsó belső: | 35.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 36.00 cm |
Átmérő felső belső: | 42.50 cm |
Átmérő felső külső: | 45.00 cm |
Átmérő+fül vagy nyél: | 50.00 cm |
Magasság belső: | 10.70 cm |
Zománcozott: | Igen |
Szín: | Fekete |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Nem |
Edényfogó kesztyű használata kötelező: | Ha forró, akkor igen |
Eltörheti a lábam, ha ráesik: | Előfordulhat |
Forrón csak hőálló felületre helyezhető: | Igen |
Gyerekek elől el kell zárni: | Nem árt, ha el van zárva |
Leforrázhatom magam, vagy másokat, ha helytelenül használom: | Igen |
Megégetheti a csupasz kezet: | Ha forró, akkor igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*