- Főoldal
- Termékcsoportok
- Zöldséghámozók - Szeletelők - Gyaluk
- Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
szeletelő és aprító, multifunkcionális zöldségvágó
Ár:
6.990 Ft
Cikkszám:
PL218551-DAJ
Gyártói cikkszám:
21855
Vonalkód:
5904134218551
Gyártó:
Súly:
0.50 kg
Szélesség:
11 cm
Hosszúság:
27.50 cm
Magasság:
7 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
A többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes megkönnyíti munkánkat a konyhában. Az anyaga kemény műanyag és acél. A zöldségdaraboló egyszerűen és sérülésmentesen használható a hagyma, krumpli, a zöld vagy pritaminpaprika aprítására, szeletelésére. Leegyszerűsíti a zöldségalapú ételek elkészítését a cserélhető vágóbetéteinek köszönhetően. Az igényeiknek megfelelően választható, hogy milyen vastagra, vagy formára szeleteljük a zöldségeket. A zöldségdaraboló szeletelőhöz egy gyakorlatias, csúszásgátló lábakkal ellátott átlátszó műanyag tároló doboz is tartozik, amibe darabolunk, így nem lesz tele a konyha elgurult zöldségdarabokkal.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben nem mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 27,50 cm
- szélesség: 11 cm
- magasság: 7 cm
- tömege: 0,50 kg
- tartozékok: 3 db cserélhető vágóbetét és 1 db tisztító fésű
Lecsó 4 adagra
Hozzávalók
40 dkg paradicsom
80 dkg paprika
2 fej hagyma
5 dkg füstölt szalonna
2 evőkanál olaj
1 evőkanál pirospaprika
- só
Elkészítése:
A lecsó elkészítéséhez a paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, és gerezdekre vágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, ereit és magjait eltávolítjuk, majd ujjnyi vastag karikákra szeljük. A hagymát meghámozzuk, és apróra felkockázzuk. A szalonnát ugyancsak apró kockákra vágjuk. Az olajra tesszük a szalonnát, és mérsékelt tűzön a zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, rádobjuk a paradicsomot, és ízlés szerint megsózzuk. Visszatesszük a tűzre, és néhány percig fedő nélkül forraljuk. Beleforgatjuk a paprikát, és félig lefedve, mérsékelt tűzön puhára főzzük 15 perc alatt, végül megkóstoljuk, és újra megsózzuk, ha szükséges. Friss kenyérrel kínáljuk.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben nem mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 27,50 cm
- szélesség: 11 cm
- magasság: 7 cm
- tömege: 0,50 kg
- tartozékok: 3 db cserélhető vágóbetét és 1 db tisztító fésű
Lecsó 4 adagra
Hozzávalók
40 dkg paradicsom
80 dkg paprika
2 fej hagyma
5 dkg füstölt szalonna
2 evőkanál olaj
1 evőkanál pirospaprika
- só
Elkészítése:
A lecsó elkészítéséhez a paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, és gerezdekre vágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, ereit és magjait eltávolítjuk, majd ujjnyi vastag karikákra szeljük. A hagymát meghámozzuk, és apróra felkockázzuk. A szalonnát ugyancsak apró kockákra vágjuk. Az olajra tesszük a szalonnát, és mérsékelt tűzön a zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, rádobjuk a paradicsomot, és ízlés szerint megsózzuk. Visszatesszük a tűzre, és néhány percig fedő nélkül forraljuk. Beleforgatjuk a paprikát, és félig lefedve, mérsékelt tűzön puhára főzzük 15 perc alatt, végül megkóstoljuk, és újra megsózzuk, ha szükséges. Friss kenyérrel kínáljuk.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Műanyag és fém |
Három betétes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*