Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes

Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
Többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes
szeletelő és aprító, multifunkcionális zöldségvágó
Ár:
6.990 Ft
Cikkszám:
PL218551-DAJ
Gyártói cikkszám:
21855
Vonalkód:
5904134218551
Súly:
0.50 kg
Szélesség:
11 cm
Hosszúság:
27.50 cm
Magasság:
7 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
A többfunkciós zöldségdaraboló 4 részes megkönnyíti a munkát a konyhában. Az anyaga kemény műanyag és acél. A zöldségdaraboló egyszerűen és sérülésmentesen használható a hagyma, krumpli, a zöld vagy pritaminpaprika aprítására, szeletelésére. Leegyszerűsíti az ételek elkészítését, mint a gulyások, lecsók, pörköltek, sült krumplik stb. a cserélhető pengéknek köszönhetően. Az igényeinek megfelelően választható, hogy milyen vastagra, vagy formára szeleteljük a zöldségeket. A zöldségdaraboló szeletelőhöz egy gyakorlatias, csúszásgátló lábakkal ellátott átlátszó műanyag tároló doboz is tartozik, melybe darabolónk, így nem lesz tele a konyha elgurult zöldségdarabokkal. Tisztítása semleges mosogatószeres vízzel. Mosogatógépben nem mosható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 27,50 cm
- szélesség: 11 cm
- magasság: 7 cm
- tömege: 0,50 kg
- tartozékok: 3 db cserélhető vágóbetét és 1 db tisztító fésű

Lecsó 4 adagra

Hozzávalók
 40 dkg paradicsom
 80 dkg paprika
 2 fej hagyma
 5 dkg füstölt szalonna
 2 evőkanál olaj
 1 evőkanál pirospaprika
- só

Elkészítése:
A lecsó elkészítéséhez a paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, és gerezdekre vágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, ereit és magjait eltávolítjuk, majd ujjnyi vastag karikákra szeljük. A hagymát meghámozzuk, és apróra felkockázzuk. A szalonnát ugyancsak apró kockákra vágjuk. Az olajra tesszük a szalonnát, és mérsékelt tűzön a zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, rádobjuk a paradicsomot, és ízlés szerint megsózzuk. Visszatesszük a tűzre, és néhány percig fedő nélkül forraljuk. Beleforgatjuk a paprikát, és félig lefedve, mérsékelt tűzön puhára főzzük 15 perc alatt, végül megkóstoljuk, és újra megsózzuk, ha szükséges. Friss kenyérrel kínáljuk.
Vágóeszköz
Anyag összetétele:Műanyag és fém
Három betétes:Igen
Mosogatógépbe mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak