- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Őzgerinc sütőforma hagyományos préselt 34 cm
Őzgerinc sütőforma hagyományos préselt 34 cm
Őzgerinc sütőforma hagyományos préselt 34 cm
őzgerinc forma, bordaforma
Ár:
1.750 Ft
Cikkszám:
HU100322-JAN
Vonalkód:
5998223100322
Gyártó:
Súly:
0.15 kg
Ürtartalom:
1 l
Szélesség:
9 cm
Hosszúság:
34 cm
Magasság:
4 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Özgerinc sütőforma hagyományos préselt 34 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga 0,5 mm vastag cinbevonatos vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű forrasztást vagy hegesztést. Minden típusú tűzhely sütőjében a mikrohullámú sütő kivételével nagyon jó hatásfokkal vehető igénybe. Kalács típusú sütemények készítésére kiválóan alkalmas.
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó: 32,5 cm; - felső: 34,5 cm
- szélesség alsó: 3 cm; - felső: 9 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,1 cm
- tömeg: 0,15 kg
- űrtartalom: 1,00 liter
Őzgerinc sütemény
Tészta:
6 tojás sárgáját 40 dkg cukorral habosra keverünk, közben kanalanként hozzáadunk 1 dl étolajat, 1 dl meleg vizet, majd 30 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és a tojások felvert habját.
A tésztát két részre osztjuk. Felét őzgerincformába öntjük, a tészta másik felébe pedig 2-2 evőkanál kakaót, étolajat, meleg vizet kavarunk, és egy másik formába öntjük. A fehér tészta lehet egy picivel több. Ha kisült, hidegen felszeleteljük, a sárga-barna tésztát felváltva krémmel töltjük.
Krém:
20 dkg porcukrot, 20 dkg margarint, 4 evőkanál rumot habosra kikavarunk.
4 dl tejet 1 csomag pudingporral (vanília vagy puncs), 1 evőkanál liszttel megfőzünk. Ha kihűlt, összekavarjuk a margarinnal.
Máz:
7 evőkanál kakaó, 7 evőkanál cukor, 4 evőkanál tej, 10 dkg vaj. Ezeket összemelegítjük és bekenjük a tésztát.
Megjegyzés: - a süteményt ferdén szeleteljük!
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó: 32,5 cm; - felső: 34,5 cm
- szélesség alsó: 3 cm; - felső: 9 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,1 cm
- tömeg: 0,15 kg
- űrtartalom: 1,00 liter
Őzgerinc sütemény
Tészta:
6 tojás sárgáját 40 dkg cukorral habosra keverünk, közben kanalanként hozzáadunk 1 dl étolajat, 1 dl meleg vizet, majd 30 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és a tojások felvert habját.
A tésztát két részre osztjuk. Felét őzgerincformába öntjük, a tészta másik felébe pedig 2-2 evőkanál kakaót, étolajat, meleg vizet kavarunk, és egy másik formába öntjük. A fehér tészta lehet egy picivel több. Ha kisült, hidegen felszeleteljük, a sárga-barna tésztát felváltva krémmel töltjük.
Krém:
20 dkg porcukrot, 20 dkg margarint, 4 evőkanál rumot habosra kikavarunk.
4 dl tejet 1 csomag pudingporral (vanília vagy puncs), 1 evőkanál liszttel megfőzünk. Ha kihűlt, összekavarjuk a margarinnal.
Máz:
7 evőkanál kakaó, 7 evőkanál cukor, 4 evőkanál tej, 10 dkg vaj. Ezeket összemelegítjük és bekenjük a tésztát.
Megjegyzés: - a süteményt ferdén szeleteljük!
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Horganyzott lemez |
Rozsdamentes: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*