- Főoldal
- Termékcsoportok
- Sütőedények
- Őzgerinc sütőforma tapadásmentes 34 cm
Őzgerinc sütőforma tapadásmentes 34 cm
Őzgerinc sütőforma tapadásmentes 34 cm
őzgerinc forma, püspökkenyér forma, bordaforma
Ár:
1.950 Ft
Cikkszám:
HU100773
Vonalkód:
5998223100773
Gyártó:
Súly:
0.15 kg
Ürtartalom:
1.35 l
Szélesség:
10.70 cm
Hosszúság:
34.60 cm
Magasság:
4.30 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Őzgerinc sütőforma apadásmentes 34 cm kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Anyaga 0,5 mm vastag ónozott lemez méretre szabva, alakra préselve, kizárva minden nemű forrasztást vagy hegesztést, majd tapadásmentes anyaggal, jelen esetben ilaflon-nal kezelve. Kalács típusú sütemények, töltött fasírtok, hús roládok stb. készítésére kiválóan alkalmas. Minden típusú tűzhely sütőjében, a mikrohullámú sütő kivételével nagyon jó hatásfokkal vehető igénybe.
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 32,5 cm; - külső: 34,6 cm
- szélesség belső: 9,5 cm; - külső: 10,7 cm
- magasság belső: 4,3 cm; - külső: 4,4 cm
- tömeg: 0,145 kg
- űrtartalom: 1,35 liter
Csokoládés kuglóf őzgerinc sütővel
Hozzávalók:
25 dkg liszt
fél csomag sütőport
25 dkg porcukor
1 dl tej
1 dl étkezési olaj
4 közepes tojás
1 csomag vaníliás cukor
1 tábla Katica torta bevonó (mást ne használjunk, mert lesüllyed) vagy 4 evőkanál kakaó
vaj, liszt a forma előkészítéséhez
Elkészítése:
A sütőt melegítsük 150160 °C, vagy 34 fokozatra. A sütőporos liszthez keverjük hozzá az apró kockákra vágott csokoládét. A tojásokat keverjük el (habverőt használjunk) a cukorral tejjel, olajjal, majd adjuk hozzá a lisztes keveréket. A kivajazott – kilisztezett kuglófformába öntsük bele az elkészített masszát és sütőtől függően 20 percig takarékon, majd közepes fokozatra állítva 3540 perc alatt süssük készre (közben végezünk tű próbát). Ha kakaóval készítjük, akkor a massza 2/3 rakjuk, bele a formába a többibe keverjünk kakaópórt így szép márványos lesz.
Tanácsok:
Azért használjunk Katica bevonót, mert az összes többi csoki lemerül a kuglóf aljába a fajsúlyuk végett és alig lehet kiszedni a formából.
Ha kakaósan készítjük, vigyázzunk, nehogy hamarabb kivegyük a sütőből mivel, hogy sötétebb a színe. Feltétlenül készítsük tű próbát.
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 32,5 cm; - külső: 34,6 cm
- szélesség belső: 9,5 cm; - külső: 10,7 cm
- magasság belső: 4,3 cm; - külső: 4,4 cm
- tömeg: 0,145 kg
- űrtartalom: 1,35 liter
Csokoládés kuglóf őzgerinc sütővel
Hozzávalók:
25 dkg liszt
fél csomag sütőport
25 dkg porcukor
1 dl tej
1 dl étkezési olaj
4 közepes tojás
1 csomag vaníliás cukor
1 tábla Katica torta bevonó (mást ne használjunk, mert lesüllyed) vagy 4 evőkanál kakaó
vaj, liszt a forma előkészítéséhez
Elkészítése:
A sütőt melegítsük 150160 °C, vagy 34 fokozatra. A sütőporos liszthez keverjük hozzá az apró kockákra vágott csokoládét. A tojásokat keverjük el (habverőt használjunk) a cukorral tejjel, olajjal, majd adjuk hozzá a lisztes keveréket. A kivajazott – kilisztezett kuglófformába öntsük bele az elkészített masszát és sütőtől függően 20 percig takarékon, majd közepes fokozatra állítva 3540 perc alatt süssük készre (közben végezünk tű próbát). Ha kakaóval készítjük, akkor a massza 2/3 rakjuk, bele a formába a többibe keverjünk kakaópórt így szép márványos lesz.
Tanácsok:
Azért használjunk Katica bevonót, mert az összes többi csoki lemerül a kuglóf aljába a fajsúlyuk végett és alig lehet kiszedni a formából.
Ha kakaósan készítjük, vigyázzunk, nehogy hamarabb kivegyük a sütőből mivel, hogy sötétebb a színe. Feltétlenül készítsük tű próbát.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Bevonatos sütőlemez |
Tapadásmentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*