Krumplitörő, burgonyatörő festett acél

Acéllemezből készült 10 cm átmérőjű, 8 cm magas alul zárt lyukacsos henger, 31 cm hosszú préskarral.
Acéllemezből készült 10 cm átmérőjű, 8 cm magas alul zárt lyukacsos henger, 31 cm hosszú préskarral.
Acéllemezből készült 10 cm átmérőjű, 8 cm magas alul zárt lyukacsos henger, 31 cm hosszú préskarral.
Acéllemezből készült 10 cm átmérőjű, 8 cm magas alul zárt lyukacsos henger, 31 cm hosszú préskarral.
Acéllemezből készült 10 cm átmérőjű, 8 cm magas alul zárt lyukacsos henger, 31 cm hosszú préskarral.
Acéllemezből készült 10 cm átmérőjű, 8 cm magas alul zárt lyukacsos henger, 31 cm hosszú préskarral.
Krumplitörő, burgonyatörő festett acél
burgonyanyomó, tepertőkészítő, burgonyaprés, krumpliprés, tepertőnyomó, töpörtyűpréselő
Ár:
13.990 Ft
Cikkszám:
HU100216-TM
Gyártói cikkszám:
82100000
Vonalkód:
5998223100216
Súly:
0.86 kg
Ürtartalom:
0.50 l
Hosszúság:
31 cm
Magasság:
15 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A festett krumplitörő, burgonyatörő tömör és időtálló. Nélkülözhetetlen eszköze a konyhának, célszerűsége nem elhanyagolható. A főzött burgonya (krumpli, pityóka) és zöldségek törésére (préselésére), töpörtő készítésére kifejlesztett kézi mechanikus szerszám. A burgonyatörő kosarának anyaga vastag acéllemez festékkel kezelve. A váz és préselő kar szintén festett acél. Segítségével könnyedén és gyorsan törhetjük meg a főtt krumplit, pépesíthetünk főtt zöldséget, és préselhetünk töpörtyűt.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben is mosható.

Részletes méretleírás:
- kosár átmérő: - belső: 9 cm; - külső: 10 cm
- kosár magasság: 8 cm
- préskar hosszúsága: 31 cm
- tömege: 0,820 kg

A krumplipüré

A legnagyobb butaság meghámozni a krumplit a főzés előtt!
- Héjában kell megfőzni, még forrón hámozni, törni, keverni a vajjal, tejjel, tejszínnel, vagy tejföllel egy erre a célra kiválasztott edénybe, ami alatt folyamatosan ég a tűz takarékon, hogy ne tudjon kihűlni a pürének való, és, hogy melegen tálalhassuk újramelegítés nélkül. (Újramelegítve már oxidálódik, és kellemetlen ízt vált). A legfinomabb, ha mindegyik adalék egyenlő arányban van és a só, a végén kerül bele ízlés szerint.
Ha meghámozzuk és kockázzuk a krumplit, igaz, hogy könnyebben kezelhető, elkészíthető, de kifőzünk minden értékes és egészséges tápértéket belőle, amit sokan a főző vízzel le is öntenek róla, és nem marad csak a salak tápérték nélkül, nem beszélve arról, hogy már egy oxidációs folyamaton is átesik a krumpli, ami nem válik előnyére. Ennyi erővel, a vajat, a tejfölt kényére is kenhetnénk, mert magasabb, és értékesebb tápértéket vinnénk be a szervezetbe, mint a salak-krumpli maradékkal.

Konyhai segédeszköz
Hőálló festékkel kezelt:Igen
Mosógépben mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Akciós termékek

AKCIÓRozsdamentes csirkedaraboló olló 24 cm hosszú, 10 cm-es vágófelülettel, ergonomikus markolattal
3.850 Ft3.450 FtKorábbi ár:3.850 Ft
AKCIÓBükkfából készült redőnyzáras 38 cm hosszú, 29 cm széles, 28 cm magas kenyér és pékáru tartó.
14.990 Ft12.990 FtKorábbi ár:14.990 Ft

Megnézett termékek