- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós serpenyő Qualum Basic bevonattal 20 cm
Indukciós serpenyő Qualum Basic bevonattal 20 cm
Indukciós serpenyő Qualum Basic bevonattal 20 cm
grafitbevonatú serpenyő, nyeles serpenyő
Ár:
7.650 Ft
Cikkszám:
PL054210-AMB
Gyártói cikkszám:
05421
Vonalkód:
5904134054210
Gyártó:
Súly:
72.50 dkg
Ürtartalom:
1 l
Magasság:
4.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Indukciós serpenyő Qualum Basic bevonattal 20 cm kínálatunkból! Kovácsolt alumínium ötvözetből készül, ami nagyon tartós, és ellenáll a deformálásnak. Vastag falai tárolják a hőt, így hosszabb ideig marad meleg, és a sütés is gazdaságosabb. Belsejét tapadásmentes Qualum Basic bevonat borítja. A vastag indukciós talp biztosítja azt, hogy a minden típusú tűzhelyen használható legyen.
Figyelem! - űrtartalom = a z edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk, úgy a sütésnél mint a tálalásnál!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 16,50 cm; - külső: 17 cm
- átmérő felső belső: 20 cm; - külső: 21,20 cm
- átmérő nyéllel: 41,50 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,50 cm
- tömeg: - 0,725 kg
- űrtartalom: 1 liter
Fatányéros
Hozzávalók:
25 dkg sertéskaraj
25 dkg borjúcomb
25 dkg bélszín
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg zsír
80 dkg főtt burgonya
só, bors, ízlés szerint
5-7 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük (klopfoljuk), sózzuk, borsozzuk, bekenjük a tört fokhagymával és lefödve egy tálkában, minimum fél órát állni hagyjuk. Majd a serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tálalótál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
- Olyan változatban is elkészíthetjük a fatányérost, hogy a bélszín helyett borjúmájat használunk, és lisztbe mártva sütjük a húsokat. A borjúhúst kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
Figyelem! - űrtartalom = a z edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk, úgy a sütésnél mint a tálalásnál!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 16,50 cm; - külső: 17 cm
- átmérő felső belső: 20 cm; - külső: 21,20 cm
- átmérő nyéllel: 41,50 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,50 cm
- tömeg: - 0,725 kg
- űrtartalom: 1 liter
Fatányéros
Hozzávalók:
25 dkg sertéskaraj
25 dkg borjúcomb
25 dkg bélszín
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg zsír
80 dkg főtt burgonya
só, bors, ízlés szerint
5-7 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük (klopfoljuk), sózzuk, borsozzuk, bekenjük a tört fokhagymával és lefödve egy tálkában, minimum fél órát állni hagyjuk. Majd a serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tálalótál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
- Olyan változatban is elkészíthetjük a fatányérost, hogy a bélszín helyett borjúmájat használunk, és lisztbe mártva sütjük a húsokat. A borjúhúst kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
Paraméterek
Serpenyő | |
A termék anyag összetétele: | Kovácsolt alumíniumötvözet |
Átmérő alsó belső: | 16.50 cm |
Átmérő alsó külső: | 17.00 cm |
Átmérő felső belső: | 20.00 cm |
Átmérő felső külső: | 21.20 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 41.50 cm |
Magasság belső: | 4.00 cm |
Magasság külső: | 4.50 cm |
Grafitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Sütőbe tehető: | Nem |
Szín: | Piros - Fekete |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*