- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Kovácsolt szakács kés 33 cm
Kovácsolt szakács kés 33 cm
Kovácsolt szakács kés 33 cm
kovácsolt vaskés, kovácsolt kés
Ár:
34.990 Ft
Cikkszám:
BR005761-TRM
Gyártói cikkszám:
24011/108
Vonalkód:
7891112005761
Gyártó:
Súly:
26.50 dkg
Szélesség:
5 cm
Hosszúság:
33.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Kovácsoltvas szakács kés 33 cm kínálatunkból! Kiváló minőségű, megbízható és a legfontosabb szerszám a szakács kezében ha jól kiegyensúlyozott, tömör és megfelelően súlyos. Könnyedén fel tudunk darabolni bármilyen zöldséget, húsféleséget és még a csirke csontjával is elbánik, ha az élének a nyélhez közelebbi részét használjuk. Lényege az, hogyha élével a vágódeszkához érintjük, a pengéje egyenesen végig érjen azon, ne kanyarodjon vissza a nyél irányába. Anyaga rétegesen kovácsolt szénacél penge, bakelit foglalatba. Borotva éles! Gyerekek elől elzárandó!
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 33,5 cm; - penge: 20 cm
- szélesség markolat: 2,5 cm; - penge: 0-5 cm
- tömeg: 0,265 kg
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila-hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret 4 személyre:
8 közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 33,5 cm; - penge: 20 cm
- szélesség markolat: 2,5 cm; - penge: 0-5 cm
- tömeg: 0,265 kg
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila-hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret 4 személyre:
8 közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Kovácsoltvas |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*