Kovácsoltvas hentes bárd 28 cm

Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Kovácsoltvas hentes bárd 28 cm
Kovácsoltvas hentes bárd 28 cm
Kovácsoltvas hentes bárd 28 cm
Kovácsoltvas hentes bárd 28 cm
csontvágóbárd, vas bárd
Ár:
26.950 Ft
Cikkszám:
BR006645-TRA
Gyártói cikkszám:
24014/106
Vonalkód:
7891112006645
Súly:
0.53 kg
Szélesség:
8.50 cm
Hosszúság:
28.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
2 év
Átlagos értékelés:

A Kovácsoltvas hentes bárd 28 cm kiváló minőségű, borotva éles és megbízható. Anyaga hajtogatott (rétegelt) kovácsoltvas, a markolata bakelit. A sertés, marha, szárnyas, stb. csontok és húsok darabolására valamint zöldségek aprítására alkalmas vágóeszköz.
Tisztítása: - Semleges, folyékony mosogatószerrel. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
Figyelem! - Mosogatógépben nem mosogatható!

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 28,50 cm; - vágófelület: 16,20 cm
- szélesség az elején: 9,50 cm; - markolatnál: 8,50 cm
- markolat vastagsága: 3,50×2,20 cm; - hosszúság: 12 cm
- tömeg: 0,530 kg

Bográcsos pusztapörkölt

Hozzávalók:
 500 g sertéslapocka
 50 g vöröshagyma
 50 g sertés zsír vagy szalonna
 1 gerezd fokhagyma
 25 g pirospaprika
 só ízlés szerint
 törött bors, ízlés szerint
 majoránna, ízlés szerint
 500 g burgonya
 2 dl fehér bor
 150 g paradicsom
 150 g zöldpaprika

Elkészítése:
- A hozzávalók közt itt elsőnek a magyar pásztorok hagyományos ma is kapható és használatos főzőalkalmatosságát, a bográcsot kell említenünk. A szabad-tűz fölé akasztható, félgömb alakú vasedényben kell a pusztapörköltet készíteni főként azért, mert a szabad-tűz utánozhatatlanul finom ízt ad a benne fövő ételnek!
- A húst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A bográcsban zsírt olvasztunk, az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne. Beletesszük a pirospaprikát, a húst, a hagymát és a többi fűszert, majd kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, amíg a hús puhulni kezd. Ekkor hozzáadjuk a meghámozott és kockákra vágott burgonyát, ráöntjük a bort, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot, és készre főzzük.

Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Kovácsoltvas
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek