- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Tramontina szakács kés 43 cm
Tramontina szakács kés 43 cm
Tramontina szakács kés 43 cm
séf kés, chef kés, szeletelő kés, vágó kés, zöldség aprító kés
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
BR053038
Gyártói cikkszám:
24609/082
Vonalkód:
7891112053038
Gyártó:
Súly:
0.23 kg
Hosszúság:
44.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Tramontina szakács kés 43 cm beszerzése a legjobb választás. Anyag összetétele acélpenge, szilikon alapú foglalatba.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 30 cm; - markolat: 14,5 cm
- hosszúság: - markolat+penge: 43,5 cm
- szélesség: - penge: 0-1,5 cm; - markolat: 3,5 cm
- tömeg: 0,230 kg
Sült oldalas 4 (négy fő részére)
Hozzávalók:
1,50 kg sertésoldalas
4 fej hagyma
8 gerezd fokhagyma
köménymag, ízlés szerint
só
bors
6-8 evőkanál olíva olaj
1-2 deciliter száraz fehérbor
Elkészítése:
A húst megmossuk, és nyolc darabba vágjuk. Egy hússütő (magas falu) tepsibe tesszük, alája öntünk hat - nyolc evőkanálnyi olíva olajt, a fehérbort, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk köménymaggal. A hagymákat megtisztítjuk, nyolcba vágjuk, és a hús mellé tesszük. Megtisztítjuk a fokhagymagerezdeket is és azokat is a tepsibe tesszük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és 45 percig sütjük a húsokat.
A 45 perc letelte után leszedjük a fóliát és addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul, közben megnézzük, hogy kell-e alá önteni egy kis vizet (bort). Amikor a felső oldaluk megpirult, megfordítjuk a húsokat és körülbelül további 15 perc alatt ropogósra sütjük a másik oldalukat is. Krumplipürével, mustárral, savanyúsággal tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 30 cm; - markolat: 14,5 cm
- hosszúság: - markolat+penge: 43,5 cm
- szélesség: - penge: 0-1,5 cm; - markolat: 3,5 cm
- tömeg: 0,230 kg
Sült oldalas 4 (négy fő részére)
Hozzávalók:
1,50 kg sertésoldalas
4 fej hagyma
8 gerezd fokhagyma
köménymag, ízlés szerint
só
bors
6-8 evőkanál olíva olaj
1-2 deciliter száraz fehérbor
Elkészítése:
A húst megmossuk, és nyolc darabba vágjuk. Egy hússütő (magas falu) tepsibe tesszük, alája öntünk hat - nyolc evőkanálnyi olíva olajt, a fehérbort, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk köménymaggal. A hagymákat megtisztítjuk, nyolcba vágjuk, és a hús mellé tesszük. Megtisztítjuk a fokhagymagerezdeket is és azokat is a tepsibe tesszük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és 45 percig sütjük a húsokat.
A 45 perc letelte után leszedjük a fóliát és addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul, közben megnézzük, hogy kell-e alá önteni egy kis vizet (bort). Amikor a felső oldaluk megpirult, megfordítjuk a húsokat és körülbelül további 15 perc alatt ropogósra sütjük a másik oldalukat is. Krumplipürével, mustárral, savanyúsággal tálaljuk.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Acélpenge és bakelit |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*