Lángelosztó öntöttvas lap kicsi 17 cm

A gáztűzhely lángrózsái fölé tehető vasöntvényből készült vastaglap karika az edények megtartására.
A gáztűzhely lángrózsái fölé tehető vasöntvényből készült vastaglap karika az edények megtartására.
Lángelosztó öntöttvas lap kicsi 17 cm
Lángelosztó öntöttvas lap kicsi 17 cm
Lángelosztó öntöttvas lap kicsi 17 cm
Lángelosztó öntöttvas lap kicsi 17 cm
öntöttvas gázalátét, öntöttvas lángterelő alátét, öntöttvas edényalátét
Ár:
2.650 Ft
Cikkszám:
HU647294
Gyártói cikkszám:
14181
Vonalkód:
5999563647294
Súly:
73 dkg
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Lángelosztó öntöttvas lap kicsi 17 cm -es beszerzése a legjobb választás. Hasznos konyhai segédeszköz, melyet a tűzhelyen edényalátétként használunk. Anyaga 5 mm-es vastag vasöntvény. Gáztűzhelyek lángrózsáira helyezhető, és a hőelosztás szabályozására, a edények megtartására alkalmas segédeszköz.
Figyelem!
Nem szabad mosogatni mert akkor hamar megrozsdásodik, csökken az élettartama és nem esztétikus. Ha mégis el kell mosnunk akkor tegyük vissza a tűzhelyre, gyújtsuk meg a lángot és szárítsuk meg azonnal.

Részletes méretleírás:
- átmérő: 17 cm
- vastagság: 5 mm
- tömeg: 0,730 kg

Töltött káposzta recept

Hozzávalók:
 25-50 savanyú káposzta levél
 1 kg vágott savanyú káposzta
 2 kg darált hús
 0,50 kg füstölt szalonna
 0,50 kg rizs
 só, ízlés szerint
 bors, ízlés szerint
 1 gömböc

Elkészítése:
A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk. Ezután veszünk egy műanyag tálat és beletesszük
az apróra vágott szalonnát, a darált húst, a rizst, sót, borsot, és ha összekevertük az egészet, akkor megtöltjük vele a káposzta leveleket. A sózásnál mindig vegyük figyelembe, hogy mennyire sós a káposzta. A fazék aljába teszünk egy sor káposzta levelet, rátesszük a gömböcöt és körbe rakjuk a töltelékekkel.
A tetejére rárakjuk a vágott savanyú káposztát. Felöntjük annyi vízzel, hogy ha félrehúzzuk a vágott káposztát a víz látszódjon. Felforrás után lassú tűzön addig főzzük, míg a hús meg a rizs puha nem lesz. Tejföllel és a gömböcből vágott szeletekkel tálaljuk.

Gömböc:
Disznóvágáskor készül. A disznó gyomrát alaposan kimossuk, és a véres hurka anyagából egy fél kilónyit elveszünk. Sovány húst kockára vágunk és rizst adunk hozzá egy
marokkal. Sót, borsot és morzsolt csombort (Borsika fű) Ezt az összes anyagot összekeverjük és beletöltjük a gyomorba. A végét bevarrjuk és elkezdjük abálni lassú tűzön. Addig abáljuk, amíg már nem jön ki belőle véres lé. Ezt tűszúrással ellenőrizhetjük. Kihűlés után felkötözzük és elvisszük a füstre. Ez kerül a töltött káposzta közepébe, vagy pedig egyszerűen csak füstölt sonka.
Öntöttvas termék
A termék anyag összetétele:Öntöttvas
Átmérő:17.00 cm
Rozsdamentes:Nem
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Kapcsolódó termékek

Megnézett termékek