- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Rozsdamentes húsfogó csipesz 55 cm
Rozsdamentes húsfogó csipesz 55 cm
Rozsdamentes húsfogó csipesz 55 cm
húscsipesz, húsfogó
Ár:
2.650 Ft
Cikkszám:
HU203825-JAN
Gyártói cikkszám:
72034
Vonalkód:
5999541203825
Gyártó:
Súly:
27 dkg
Szélesség:
3.50 cm
Hosszúság:
55 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Rozsdamentes húsfogó csipesz 55 cm kínálatunkból! Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga nemesacél.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 55 cm
- szárhossz: 35,5 cm (csuklótól csipeszig)
- markolat hosszúság: 19,5 cm (csuklótól markolatig)
- szélesség: - fogó felület: 3,5 cm
- markolat hossz: 9 cm, - szélesség: 10,5 cm
- tömeg: 0,270 kg
Fatányéros
Hozzávalók:
1,5 kg sertéstarja
2-3 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma,
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
1-2 evőkanál liszt
kevés fehérbor, ízlés szerint, de el is hanyagolható
Elkészítése:
A tarját kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk, enyhén klopfoljuk mindkét oldalát, majd sózzuk, borsozzuk, és egymásra rakjuk közte hagyma és fokhagyma szeletekkel. Az így előkészített hússzeleteket meglocsoljuk fehérborral, és 3-4 órára hűtőbe vagy száraz jégre tesszük. Sütés előtt eltávolítjuk a szeletek közül a hagymát és fokhagymát, lisztbe mártjuk, majd beolajozott szabad tüzű rostélyon, grillezőn vagy tárcsán kisütjük.
Ha nincs rostélyunk, tárcsánk vagy grillezőnk akkor felhevített öntöttvas serpenyőben is hirtelen kisüthetjük. Az így elkészített flekkent fatányérra helyezve, sült burgonyahasábokkal és irdalt sült szalonnával tálaljuk. Fogyasztáskor locsolgassuk fokhagymamártással [(muzsdéj -nak nevezik Erdélyben), MUJDEI = MÁRTÁS] amit úgy készítünk el, hogy az apróra tört fokhagymát egy kisebb üvegtálban elkeverjük csipetnyi sóval, borssal, édes nemes pirospaprikával, majd felengedjük féldeci meleg vízzel és egy evőkanál olíva olajjal majd krémszerűre keverjük.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 55 cm
- szárhossz: 35,5 cm (csuklótól csipeszig)
- markolat hosszúság: 19,5 cm (csuklótól markolatig)
- szélesség: - fogó felület: 3,5 cm
- markolat hossz: 9 cm, - szélesség: 10,5 cm
- tömeg: 0,270 kg
Fatányéros
Hozzávalók:
1,5 kg sertéstarja
2-3 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma,
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
1-2 evőkanál liszt
kevés fehérbor, ízlés szerint, de el is hanyagolható
Elkészítése:
A tarját kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk, enyhén klopfoljuk mindkét oldalát, majd sózzuk, borsozzuk, és egymásra rakjuk közte hagyma és fokhagyma szeletekkel. Az így előkészített hússzeleteket meglocsoljuk fehérborral, és 3-4 órára hűtőbe vagy száraz jégre tesszük. Sütés előtt eltávolítjuk a szeletek közül a hagymát és fokhagymát, lisztbe mártjuk, majd beolajozott szabad tüzű rostélyon, grillezőn vagy tárcsán kisütjük.
Ha nincs rostélyunk, tárcsánk vagy grillezőnk akkor felhevített öntöttvas serpenyőben is hirtelen kisüthetjük. Az így elkészített flekkent fatányérra helyezve, sült burgonyahasábokkal és irdalt sült szalonnával tálaljuk. Fogyasztáskor locsolgassuk fokhagymamártással [(muzsdéj -nak nevezik Erdélyben), MUJDEI = MÁRTÁS] amit úgy készítünk el, hogy az apróra tört fokhagymát egy kisebb üvegtálban elkeverjük csipetnyi sóval, borssal, édes nemes pirospaprikával, majd felengedjük féldeci meleg vízzel és egy evőkanál olíva olajjal majd krémszerűre keverjük.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*